Betaalwijzen

MET CREDITCARD / DEBETKAART / VISA DEBIT / MASTERCARD VISA

Iedere keer dat u deze betaalmethode gebruikt, voert u het kaartnummer, de vervaldatum en de verificatiecode (drie laatste nummers op de achterkant) van uw creditcard of debetkaart in. Als niet alle artikelen beschikbaar zijn, worden de kosten geleidelijk aan afgeschreven bij verzending van de artikelen.

Uw bestelling en kaartgegevens worden op de besteldatum versleuteld doorgegeven aan de bank. Na validatie van de bank wordt uw bestelling verwerkt.

MET PAYPAL Paypal

Wereldwijd een van de meeste gebruikte betaalmethoden bij online winkelen. Afrekenen via PayPal? Dan heeft u een PayPal-account nodig.

Ga naar deze pagina voor meer informatie of om een account aan te maken. Bij deze betaalmethode worden de kosten aan het eind van het afrekenproces afgeschreven.

MET IDEAL IDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland en wordt door de grootste Nederlandse banken geaccepteerd.

Deze betaalmethode is gebaseerd op een overboeking, maar het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde zijn vooraf al ingevuld. Een voordeel van iDEAL is dat een betaling gegarandeerd is. De klant kan de betaling niet terugdraaien.

MET KLARNA Klarna

Met betaling na bezorging kun je de artikelen uitproberen voordat je ze koopt. Het is de makkelijkste manier om online aankopen te doen.

Shop vandaag zodat je de artikelen kunt uitproberen voordat je ze koopt. Betaal alleen de artikelen die je wilt houden. Betaal tot 30 dagen na de aankoop. Geen rente. Geen extra kosten.

Je bent altijd beschermd door de kopersbescherming van Klarna. Onze moderne beveiligingsmaatregelen beschermen je gegevens om onbevoegde aankopen te voorkomen.

Ga naar de FAQ voor meer informatie over het gebruik van Klarna.

MET CADEAUKAART Digitale cadeaubon

Uw kaart is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Gebruik de digitale cadeaubon in één keer of verdeel deze over verschillende betalingen. Voor een bestelling met een hoger bedrag kun je het restantbedrag op een andere manier betalen.

Kies bij de stap "betalen" voor de optie "Cadeaukaart" en vul de 12-cijferige code in en het 3-cijferige identificatienummer.