vertbaudet & Studio Jonesie

Een unieke samenwerking naar aanleiding van Vader- en Moederdag! We zijn heel blij dat we onze gloednieuwe capsulecollectie aan je mogen voorstellen. De collectie werd gecreëerd in samenwerking met @studiojonesie. Er zijn T-shirts voor het hele gezin: leuk voor Moeder- of Vaderdag maar ook daarna!

Ontdekken

Leve het Family Team!

Family team

Want niets is zo belangrijk als je prachtige familie ... Dat is de frisse, kleurrijke en vrolijke boodschap van de talentvolle Amy Jones. We wilden deze boodschap graag met je delen via een collectie T-shirts van biologisch katoen voor baby’s, meisjes, jongens, papa’s en mama’s!

Ik ga ervoor

De kleding is gemaakt van zuiver katoen uit de biologische landbouw,

een natuurlijk materiaal dat zonder pesticiden of chemische producten wordt geproduceerd.

Het Family Team T-shirt

is een superleuke cadeautip voor Moeder- en Vaderdag!

Hebben!

Maar wie is de drijvende kracht achter Studio Jonesie?

Amy Jones,
ontwerpster van Studio Jonesie,

deelt haar positive attitude via optimistische boodschappen en leuke illustraties op Instagram en haar website. Bij Vertbaudet zijn we helemaal weg van haar stijl en we hopen dat jij dat ook bent!

@studiojonesie
www.jonesie.fr

Een cadeautje!

Download de gratis
bureaubladachtergronden van Studio Jonesie!

Laat je net als dit gezin verleiden door
de capsulecollectie Vertbaudet x Jonesie!

Achter de schermen: de gelukkige winnaars van onze casting hebben genoten van hun fotoshoot als #Familyteam!

Een leuke en onvergetelijke dag voor Romain (33 jaar), Anne-Lise (34 jaar) en hun zoontje Marius van drieënhalf en dochter Louisa van twintig maanden oud.
Een inspirerende en enthousiaste familie die veel plezier beleefde aan de fotoshoot en hun moment in de spotlights. Op het programma: een fotoshoot van een dag, onvergetelijke momenten, een beetje kattenkwaad, lachbuien en knuffels ... Nu is het aan jou!

Volledige capsulecollectie