Badspeelgoed

Explodeert jouw hart ook bijna van geluk als jij je kleine ziet genieten in het bad? Je pasgeborene die je zachtjes wast met een washandje in een babybadje (of in het grote bad in een badzitje) is voor je het weet een peuter die zich kostelijk vermaakt in het bad met behulp van badspeelgoed. Wennen aan water door bijvoorbeeld te laten spelen met badsproeiers als badspeelgoed is verstandig. Zo wennen kinderen aan water in het gezicht te krijgen. Het is ideaal om als opstapje te fungeren naar het douchen. Zelfs later tijdens zwemles heeft je kind er nog profijt van. Met het geven van een heerlijke badtijd aan je baby en klein kind kun je angst voor water voorkomen. Badspeelgoed kan je daarmee helpen. Badspeelgoed is ook een goede afleiding. Veel jonge kinderen protesteren als je hun haren wilt wassen. Aan water over je hoofd heen wat wegloopt over je gezicht moeten de meeste kinderen erg wennen. Natuurlijk hebben we daar ook handige hulpmiddelen voor. Een kind ondertussen met iets laten spelen helpt enorm. Geef ze iets leuks om naar te kijken als ze nog in de babyfase verkeren of om mee te spelen als ze wat ouder zijn. Voor je het weet is het haarwas drama een feestje geworden.

Badspeelgoed kopen

Wat is veilig als badspeelgoed voor een kind om mee te spelen? Uiteraard dient het badspeelgoed van veilige materialen te zijn gemaakt. Het mag niets bevatten wat giftig zou kunnen zijn omdat kinderen alles in hun mond stoppen. Degelijkheid is ook iets waar je naar zoekt. Want het badspeelgoed moet bestand zijn tegen kleine vingertjes en tandjes. Er mogen geen stukjes afbreken. Let op de beschrijving van het badspeelgoed. Bij ieder product staat bij wat de leeftijd is waarop het veilig is voor je kind om ermee te spelen. Te kleine onderdelen zullen kinderen inslikken als ze te jong voor bepaald badspeelgoed zijn. Natuurlijk blijf je er altijd bij wanneer ze in bad zitten om een oogje in het zeil te houden. Daarnaast is het belangrijk om badspeelgoed schoon te houden. Bacteriën liggen op de loer als je badspeelgoed niet laat drogen tussen de bad momenten in. Gelukkig hebben we daar ook oplossingen voor in de vorm van handige manden die je kunt ophangen. Door de luchtgaten, droogt het badspeelgoed in mum van tijd. Het ruimt ook lekker snel op. Alle badspeelgoed in de daarvoor bestemde mandjes of netjes en je bent klaar voor een volwassen ontspannen badmoment voor jezelf en passen er weer romantische kaarsjes op de badrand. Maak er een spelletje van met je kind. Zo leert de kleine meteen hoe je moet opruimen. Badspeelgoed kopen als cadeau voor je kleinkind, je favoriete neefje of nichtje is bij Vertbaudet makkelijk. We kunnen het zelfs rechtstreeks naar de ontvanger van jouw cadeau toesturen. Ideaal als je zelf niet op bezoek kunt gaan.

Ruim assortiment

Kom gezellig bij Vertbaudet shoppen voor badspeelgoed. Laat je kind spelen met vormen en kleuren in bad. Zo hebben ze plezier terwijl de fijne motoriek ongemerkt geoefend wordt met een balspelletje waarbij de balletjes in een netje gegooid moeten worden. Educatief badspeelgoed leert je kind terwijl het zich vermaakt. Een waterbestendig badboekje met afbeeldingen om samen over te praten is leuk. Voor peuters zijn er bouwspellen. Laat hen een gave robot in elkaar klussen! Ieder kind vindt spelen met stromend water leuk. Eindeloos water van het ene emmertje in het andere laten lopen, of water over een waterrad gieten zodat het draait. Weet je nog hoe leuk je dat zelf vond als kind? Samen spelen is het leukste wat er is, speel gezellig mee. Je voelt je weer kind en bouwt tegelijkertijd een goede relatie met je kind op. Dat is een win-win situatie die je niet wilt missen. Vertbaudet heeft een ruim assortiment badspeelgoed om uit te kiezen. Van de noodzakelijke badthermometer waarmee gespeeld mag worden tot badspeelgoed dat je eigenlijk wel voor jezelf zou willen. Shop je favorieten bij elkaar of zet ze met één klik in je winkelwagentje!

Bestel direct in onze webshop

Enthousiast geworden over ons badspeelgoed? Bestellen in onze webshop is makkelijk en veilig. Je kunt op verschillende manieren afrekenen. Betalen met Ideal, een bankkaart of PayPal behoort tot de mogelijkheden. We verzenden en retourneren al onze producten gratis. Word jij ook blij van winkelen bij Vertbaudet? Sponsor dan een vriend(in)! Meld je aan en krijg beiden 25% korting wanneer jouw vriend(in) een bestelling plaatst.
<< < 1 > >>
Artikelen weergeven :
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)
offer_984ae07c363592409fdad785aaed7424_lg
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Set van badsproeiers
€9.99 €6.99
30%
offer_984ae07c363592409fdad785aaed7424_lg
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Plastic bekers om te stapelen
€9.99 €6.99
30%
offer_984ae07c363592409fdad785aaed7424_lg
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Hengelset voor in bad ZOUTWATER van neopreen
€34.99 €24.49
30%
offer_984ae07c363592409fdad785aaed7424_lg
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-2 boten voor in bad van neopreen
€22.99 €17.24
25%
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Schuimbadstickers + opbergnet
€9.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Zoo badspeelgoed 5 tassen SKIP HOP
Skip Hop
€15.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Set van 10 dierenbadsproeiers
€17.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Badopslag pelikaan BUKI
Buki
€22.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-BLUE BOX badsproeiers
Infantino
€9.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Badboek met kleurenwissel
€12.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Set van 5 badsproeiers
€13.99
SALE tot -50%*
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Badzitje Cotoons - SMOBY
BRAND_210
€37.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Onderzeeërstation YOOKIDOO
Yookidoo
€37.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-De grappige douche YOOKIDOO
Yookidoo
€28.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Badnet
€9.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Visspel voor in bad - INFANTINO
Infantino
€6.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Badkoffer met 16 items INFANTINO
Infantino
€22.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-o Multi-activiteiten badrobot BLUE BOX
Infantino
€22.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Set van 3 neopreenbadballen ZOUTWATER
€20.99
Speelgoed-Eerste levensjaren-Badspeelgoed-Set van bad-emmertjes HAPE
Hape
€14.99
vertbaudet kiest voor jou de beste merkartikelen uit.
<< < 1 > >>
Artikelen weergeven :
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)