Wat is er heerlijker dan zwemmen met de kinderen? Spartelen, glijden van de waterglijbaan, duiken, snorkelen, bommetjes springen... Kortom: waterpret. Daar hoort natuurlijk een geweldige jongens zwembroek bij. Je wilt dat je zoon er ook in het water, op het strand, in het zwembad of zelfs in de achtertuin leuk uitziet. Niet alleen dat: een zwembroek moet ook vooral lekker zitten en niet op een onverwacht moment afzakken. Het materiaal moet niet te dik en stug zijn of juist te dun zodat de gaten er binnen de kortste keren invallen. Vooral glijbanen zijn de grote boosdoeners als het gaat om snelle slijtage van badkleding. De hele zwembroek is nog goed, maar op de bips is de stof helemaal dun en nog net niet met gaten. Dan kan een zwembroek zomaar niet eens één seizoen meegaan. Ook is het de bedoeling dat de kleuren en/of de prints na twee zwembeurten helder en mooi blijven. Een goede jongens zwembroek moet dus aan nogal wat eisen voldoen.

Jongens zwembroek kopen

Hoe kies je nu de juiste zwembroek die aan alle eisen voldoet? Kijk goed naar het materiaal waar de zwembroeken van gemaakt is. Sommige materialen zijn sneller aan slijtage onderhevig dan andere. Let bij de aankoop van een jongens zwembroek ook op hoe ermee om te gaan na het zwemmen. Meestal zal uitspoelen in schoon water genoeg zijn. Het kan voorkomen dat de broek in de wasmachine moet. Let dan goed op het wasvoorschrift. Te heet wassen, dat kunnen veel zwembroeken niet hebben. De broek slijt zo een stuk sneller, deze vervormt of je wast er de gaten in (of kleuren weg). Ook het soort zwembroek is belangrijk, wat wil je kind en waar gaat hij erin zwemmen? Het is het overwegen waard om naast de zwembroek ook een zwemshirt aan te schaffen vooral als je kind lange dagen op het strand of in het openluchtzwembad doorbrengt. Insmeren met zonnebrand is vaak lastig als er druk wordt gespeeld. Een zwemshirt passend bij de flitsende zwembroek biedt uitkomst.

Soorten jongens zwembroeken

Er zijn verschillende soorten zwembroeken: zwemshorts en zwemboxers. De keuze voor de één of de ander is persoonlijk. Het ene kind houdt van strakke zwemkleding terwijl de ander graag de stof los om de benen heeft. Soms is de ene zwembroek beter geschikt voor de zwemles en de ander juist heerlijk op het strand. De zwemboxer is minder geschikt voor waterglijbanen dan een zwemshort omdat het materiaal op de billen sneller slijt. Beide soorten zijn verkrijgbaar in verschillende leuke prints. Zelfs als jouw zoontje een enorme dino fan is, is er een zwembroek voor hem. Niet alleen zijn er jongens zwembroeken met gewone prints, er zijn ook exemplaren met magische prints. Deze broeken veranderen van kleur als de stof in contact met het water en dat maakt de broek nog meer bijzonder. De zwembroeken zijn in verschillende maten leverbaar, wat heel fijn is als jouw zoon verknocht is aan één specifieke zwembroek en geen andere aan wil. Bestel gewoon meerdere maten van dezelfde broek en je zoon kan jaren ermee vooruit.

Ruim assortiment

Op Vertbaudet is een ruime keus aan jongens zwembroeken te vinden die in aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het aantal verschillende prints is verrassend. Van bootjes tot skateboards, palmboompjes, streepjes, vakantie, dino’s, maar natuurlijk ook effen. Een aantal zwembroeken komt met z’n tweeën. Twee gelijksoortige zwembroeken met bij elkaar horende prints. Verschillend, maar toch bij elkaar horend. Handig als je een reservebroek nodig hebt voor de zwemles, zeker als er meerdere lessen in de week zijn. Het is handig tijdens een heel warme zomer en je kind ook wel eens wat anders aan wil doen. Naast een ruime keuze aan zwembroeken, bieden wij ook zwemshirts aan. Handig bij lange zonnige dagen in de zon aan het strand of in het zwembad. De verschillende shirts passen bij het ruime aanbod zwembroeken. Nog geen zomer? Geen probleem, je kunt ruim voor het zwemseizoen samen met je zoontje één of meerdere zwembroeken uitkiezen die jullie mooi vinden. Succes gegarandeerd!

Bestel direct in onze webshop

Kopen is makkelijk en veilig via de webshop. Je plaatst de gekozen zwembroek(en) in het winkelmandje, betaalt met iDeal, bankkaart of PayPal en binnen acht tot tien werkdagen kan je zoon het water in met een frisse nieuwe zwembroek. Is de broek nou onverhoopt niet wat je had gedacht, dan is er geen man overboord. Retourneren kan binnen twee weken zolang je het maar in de originele verpakking terugstuurt.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
38 artikelen 1 page(s)

Je hebt 38 artikelen op 38 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
38 artikelen 1 page(s)