Jongenshoed

Wat is er nu cooler dan een gave jongenshoed? Voor jongens die hiervan houden, is er maar weinig mooier dan een hoed die perfect bij hen past. Kijk dan ook snel in onze webshop om het ideale exemplaar in huis te halen.

Jongenshoed kopen

We hoeven er niet omheen te draaien: een jongenshoed kopen, is niet voor iedereen weggelegd. Wat voor volwassenen geldt, geldt ook voor kinderen: niet iedereen heeft een “hoedengezicht”. Jouw jongen wel? Dan is een jongenshoed kopen één van de leukste beslissingen die je kunt maken. Want ziet hij er niet geweldig uit met zo’n coole of stijlvolle hoed? Hij is daarmee helemaal het mannetje, want een goede jongenshoed maakt elke outfit af. Misschien is het niet iets dat hij elke dag draagt; maar juist ook voor speciale gelegenheden maak je met de juiste hoed indruk.

Soorten jongenshoeden

De klassieke hoeden zijn een beetje uit het straatbeeld verdwenen. Dat geldt natuurlijk ook voor jongenshoeden. Er zijn tegenwoordig andere soorten jongenshoeden dan een eeuw geleden. Dat kan ook niet anders: mode verandert. Maar toch kun je ook voor jongens anno nu nog een klassieke hoed kopen. Hoe gaaf is dat? Het is belangrijk dat de hoed die je koopt goed draagbaar is. Het zou zonde zijn wanneer deze uiteindelijk gewoon in de kast blijft liggen en er niets mee gebeurt. Wanneer je het hebt over de diverse soorten jongenshoeden, heb je anno nu veel meer variatie dan vroeger. Van coole petjes tot stijlvolle hoeden en alles daar tussenin. Onze definitie van de hoed is wat verbreed, vandaar ook dat wij veel verschillende hoofddeksels onder de hoeden scharen. Een leuke fedora voor in de zomer, maar ook een lekker warme muts of hoed voor in de winter, of wat dacht je van zo’n coole cap? Er zijn genoeg soorten jongenshoeden om voor iedere jongen die een hoed wil dragen een geschikt exemplaar te vinden.

Ruim assortiment

Dat wij je keuze bieden uit een ruim assortiment helpt natuurlijk zeker mee om de perfecte hoed voor je zoon te vinden. Laat hem daarom lekker meekijken. Hij heeft ongetwijfeld zelf al een duidelijke smaak en voorkeur. Want dat is het leuke aan hoeden: die draag je natuurlijk niet wanneer je anoniem over straat wilt gaan. Een hoed mag gezien worden en een jongenshoed is een zeer persoonlijk item. Uitermate geschikt om je eigen stijl mee uit te dragen.

Bestel direct in onze webshop

In onze webshop vind je naast goede foto’s ook heldere beschrijvingen en duidelijke specificaties van de hoeden. Zo bestel je niet alleen eenvoudig een hoed die bij je zoon past, maar ook eentje die letterlijk goed past. En mocht blijken dat deze toch niet helemaal is zoals verwacht? Bestelde hoeden kunnen ongebruikt en in de originele verpakking binnen twee weken worden geretourneerd. Dat maakt een jongenshoed ook tot een leuk cadeau. Je kunt een jongenshoed bij ons zonder zorgen online bestellen. Heb je eerst een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
23 artikelen 1 page(s)

Je hebt 23 artikelen op 23 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
23 artikelen 1 page(s)