Je hebt een bepaalde kledingstijl. Die wil je natuurlijk ook het liefste (zo lang mogelijk) in je zwangerschap dragen. Met sommige items is dat uiteraard niet mogelijk, maar veel is wel mogelijk. Vrouwen die al een zwangerschap hebben meegemaakt, weten dit waarschijnlijk al. Dames die hun eerste kindje verwachten, weten misschien nog niet hoeveel keuze zij over het algemeen hebben. Neem nu zwangerschap leggings: die zijn er letterlijk in alle soorten en maten. Ook tijdens je zwangerschap kun je er verzorgd bijlopen in je eigen stijl.

Zwangerschap leggings kopen

Zwangerschap leggings kopen is eigenlijk net zo makkelijk als gewone leggings kopen. Heel veel verschillende soorten zwangerschapskleding zijn niet van “normale” kleding te onderscheiden. Natuurlijk zie je vroeg of laat dat buikje: kleding kan dat niet verhullen. Dat hoeft ook helemaal niet. Maar zelfs dan kun je ook nog veel van je favoriete kleding dragen zoals je gewend bent. Zwangerschap leggings kopen is eigenlijk wel een must voor iedere aanstaande moeder. Tenzij je natuurlijk nooit leggings draagt. Dan ga je dat nu niet ineens doen. Maar draag jij wel leggings, dan kun je hier in je zwangerschap rustig mee doorgaan. Niet met de leggings die je al hebt, natuurlijk. Deze zullen vroeg of laat te strak worden. Dat is niet alleen oncomfortabel, maar op een gegeven moment ook misschien zelf schadelijk voor je zwangerschap. Je hoeft je leggings niet tot op het laatst te dragen, totdat het bijna niet meer gaat: je kunt gewoon zwangerschap leggings kopen. Zwangerschap leggings kopen kan al zeer snel in je zwangerschap. En dan bedoelen we niet dat je alvast deze leggings in huis haalt, maar dat je ze direct kunt dagen. Ook al is je zwangerschap nog relatief pril. Goede zwangerschap leggings passen zich namelijk aan je lichaam aan. Dankzij een elastische band kun je ze vrijwel je gehele zwangerschap dragen. Het elastiek is stevig genoeg om niet slap te worden bij een bescheiden buikje en rekbaar genoeg om mee te groeien met een behoorlijke toeter. Al die tijd dragen ze heerlijk comfortabel. Het geheim van zwangerschap leggings is dus de elastische band. Een band die je helemaal niet ziet, want je blouse, shirt, trui of jurk valt er gewoon overheen. Beneden die band oogt en draagt de legging dus als een normaal exemplaar.

Soorten zwangerschap leggings

Natuurlijk kun je kiezen uit lekker veel verschillende soorten zwangerschap leggings. Als je wilt kun je een garderobe samenstellen waarmee je niet alleen je hele zwangerschap voort kunt, maar waarmee je ook naar hartenlust kunt variëren. Bij Vertbaudet vind je alle soorten zwangerschap leggings, voor elk moment van de dag, elke bui en elke stijl. Even lekker op de bank hangen in een comfortabele legging? Geen enkel probleem. Een trendy exemplaar om buiten de deur lekker mee te shinen? Ook dat kan. Dat en alles er tussenin en omheen. Wat een zwangerschap legging altijd kenmerkt, is draagcomfort. Veel van de zwangerschap leggings zijn gemaakt van een zachte, elastische stof. Er is goed nagedacht over je comfort. Zo zijn veel leggings naadloos, zodat ze niet gaan irriteren tijdens het dragen. Ook mag je verschillende soorten zwangerschap leggings verwachten met het oog op look en stijl: met stoere jeanslook of faux leather look, bijvoorbeeld.

Ruim assortiment zwangerschapsleggings

Bij Vertbaudet mag je rekenen op een ruim assortiment. Wij zijn niet alleen de webshop voor baby’s en kinderen, maar ook voor aanstaande moeders. Wij besteden veel zorg aan het samenstellen van een kwalitatieve, gevarieerde collectie waarin iedere moeder (in spe) de juiste items kan vinden. Juist tijdens je zwangerschap is het belangrijk om lekker jezelf te kunnen zijn en te dragen wat je graag draagt, maar dan wel met het comfort waar je tijdens je zwangerschap behoefte aan hebt.

Bestel direct in onze webshop

Misschien houd je onwijs veel van lekker kleding shoppen. Er komt echter een moment in je zwangerschap dat je hier niet meer zoveel plezier aan beleeft als normaal. Dat is volstrekt begrijpelijk. Waarom zou jij het jezelf moeilijk maken? Koop lekker online. Zie je een mooie legging, bestel dan direct in onze webshop. Gewoon vanuit je luie stoel, of waar je ook bent. Digitaal door het aanbod browsen is een stuk comfortabeler dan met je zwangere buik door de winkel lopen. Om nog maar te zwijgen van pashokjes. Bestel je bij Vertbaudet, dan kun je gewoon lekker op je gemak thuis passen. Mocht jouw bestelde zwangerschap legging toch niet zo zitten als gehoopt, dan kun je binnen twee weken retourneren.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
24 artikelen 1 page(s)
; Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Set van 2 ondoorzichtige zwangerschapspanty's
Vertbaudet
€22.99
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Lange legging
Vertbaudet
€18.99
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Postnatale legging
Vertbaudet
€29.99
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Zwangerschapslegging Milanotricot ruiten
Vertbaudet
€17.00
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Zwangerschapslegging Milanotricot
Vertbaudet
€29.99
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Lange legging
Vertbaudet
€8.00
; Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Set van 2 ondoorzichtige zwangerschapspanty's
Vertbaudet
€22.99
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Postnatale legging
Vertbaudet
€29.99
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Naadloze zwangerschapslegging
Vertbaudet
€27.99
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Zwangerschapspanty met een werkje
Vertbaudet
€13.99
; Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Set van 2 speciale zwangerschapspanty's
Vertbaudet
€20.99
; Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Zwangerschapspanty visgraat
Vertbaudet
€6.00
;
Zwangerschapskleding-Legging, panty's-Korte zwangerschapslegging van rekbare mesh
Vertbaudet
€7.00

Je hebt 24 artikelen op 24 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
24 artikelen 1 page(s)