Steunbanden

Je zwangerschap is geen makkie: dat is algemeen bekend. Je kunt last krijgen van je groeiende buik. Dit kan onder andere zorgen voor rugklachten. Om pijn en hinder te verminderen kun je steunbanden dragen. In onze webshop vind je goede steunbanden om je tijdens je zwangerschap te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk pijnvrij kunt blijven functioneren..

Steunbanden kopen

Laten we eerlijk zijn: steunbanden kopen is iets wat je waarschijnlijk liever niet had hoeven te doen. Aan het begin van je zwangerschap hoop je natuurlijk dat alles zo eenvoudig mogelijk gaat. Maar het kan gebeuren dat je gaandeweg merkt dat je steeds meer pijn in je lichaam krijgt. Een groeiend kind bij je dragen, is niet niks. Soms kun je daarbij wat hulp gebruiken, ook in de vorm van steunbanden. Deze banden. die je om je buik draagt, oefenen een lichte druk uit op je lichaam. Dit is geheel veilig voor je baby, maar zorgt er wel voor dat jij net wat extra steun ervaart. De druk is namelijk prettig en ontlast je lichaam en spieren Je merkt het vooral in je rug. Rugklachten komen erg vaak voor tijdens zwangerschappen. Door steunbanden te dragen, ontlast je jouw rug en heb je kans dat je zonder pijn en moeite kunt blijven bewegen.

Soorten steunbanden

Je kunt diverse soorten steunbanden kopen. Welke steunband voor jou het best geschikt is hangt vooral af van je voorkeur. Zo heb je sterk rekbare steunbanden. Deze zullen automatisch meerekken met je buik. Ze kennen dus een grote mate van elasticiteit. Je kunt echter ook kiezen voor verstelbare steunbanden. Deze kun je echt je hele zwangerschap blijven dragen indien nodig. Je kunt ze handmatig verstellen om zo altijd de juiste mate van steun te krijgen. Steunbanden worden ook wel zwangerschapsbanden genoemd. Veel steunbanden zijn breed en bedekken een groot gedeelte van je buik. Er zijn echter ook steungordels. Dit zijn dunne banden die je aan de onderkant van je buik draagt. Ze zorgen voor een licht liftend effect, wat aangenaam kan voelen en de pijn kan verzachten. Steunbanden draag je onder je kleding. Ze zijn dus onzichtbaar.

Ruim assortiment

Bij Vertbaudet vind je een ruim assortiment aan steunbanden. Neem rustig de tijd om de beschrijvingen bij de diverse steunbanden te lezen. Het is belangrijk dat je een exemplaar kiest dat aan jouw wensen en eisen voldoet. Alle steunbanden doen in principe hetzelfde, maar de werking kan net even verschillen. Net als de bevestiging. Wat voor de een de perfecte steunband is, voldoet voor de ander misschien niet. Dankzij het ruime assortiment kun je bij ons altijd de ideale steunband vinden.

Neem contact op voor meer informatie

Misschien heb je de ideale steunband direct gevonden. Wij kunnen ons echter voorstellen dat je vragen hebt. Daarom staat onze klantenservice voor je klaar. Weet je niet zeker welke zwangerschapsband je moet bestellen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de e-mail. Stel ons je vraag en wij zullen je helpen met het vinden van de steunband die voor jou perfect geschikt is. Mocht na ontvangst blijken dat deze toch niet is zoals je had gedacht? Dan kun je deze mits ongebruikt en in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons retourneren .

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
12 artikelen 1 page(s)
Physiomat
Physiomat
; Zwangerschapskleding-Steunbanden-Zwangerschapsriem Physiomat Confort®
€34.99
Carriwell
Carriwell
; Zwangerschapskleding-Steunbanden-Verstelbare steungordel CARRIWELL
€22.99
; Zwangerschapskleding-Steunbanden-Buikband van soepel tricot
Vertbaudet
€6.00
Physiomat
Physiomat
; Zwangerschapskleding-Steunbanden-Band Physiomat Hobby
€51.99
Carriwell
Carriwell
;
Zwangerschapskleding-Steunbanden-Zwangerschapsriem CARRIWELL
€45.99
Carriwell
Carriwell
; Zwangerschapskleding-Steunbanden-CARRIWELL naadloze buikband
€19.99
Carriwell
Carriwell
;
Zwangerschapskleding-Steunbanden-Korst na de zwangerschap CARRIWELL
€57.99
Physiomat
Physiomat
; Zwangerschapskleding-Steunbanden-Band La Matrone PHYSIOMAT
€21.99
Carriwell
Carriwell
; Zwangerschapskleding-Steunbanden-VerlengbareFlexi-Belt riem van Carriwell

Je hebt 12 artikelen op 12 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
12 artikelen 1 page(s)