Met een goede zwangerschapsjas zet je de puntjes op de ‘i’ wat betreft zwangerschapskleding. Het is belangrijk dat je er ook buiten comfortabel bij loopt. Een zwangerschapsjas is een investering die gelukkig niet veel geld vraagt. Dat is mooi meegenomen, want je draagt deze jas natuurlijk maar enkele maanden. Maar dat betekent niet dat je zomaar genoegen neemt met elke jas. Wij hebben een fraaie selectie comfortabele, mooie zwangerschapsjassen voor je.

Zwangerschapsjas kopen

Een zwangerschapsjas kopen is op een bepaald punt in jouw zwangerschap wel noodzakelijk. Zelfs als je aan het eind van de zomer of het begin van de herfst bent uitgerekend en dus hopelijk een lange periode meepakt waarin je geen jas hoeft te dragen, zullen er in ons land genoeg momenten zijn waarop het dragen van een jas toch wel noodzakelijk is. Jouw gewone jassen passen op een gegeven moment niet meer. Dus als je een jas dicht wilt dragen, kun je niet om een zwangerschapsjas heen. Dat is gelukkig helemaal niet erg, want met een goede zwangerschapsjas loop je er net zo modieus bij als met een normale jas. Sterker nog: het verschil is eigenlijk helemaal niet zichtbaar. Eenmaal aan heb je namelijk een jas die perfect aansluit op je lichaam en die zorgt voor een uitstraling die niet onderdoet voor die van een normale jas. Het enige verschil is de extra ruimte rondom de middel, zodat een zwangerschapsjas voldoende ruimte overlaat voor een zwangere buik. Daarom draagt de jas comfortabel. Dat wil echter niet zeggen dat je met het dragen van een zwangerschapsjas moet wachten totdat je in de laatste fase van je zwangerschap bent aanbeland. Een zwangerschapsjas kopen kan al heel snel. Een goede jas is absoluut geen hobbezak, maar een fraai exemplaar waar jij je comfortabel in kunt kleden. Een zwangerschapsjas kopen, is niet iets dat je met het oog op de langere termijn doet. Daarom zijn wij ook van mening dat je voor een schappelijk bedrag een mooie jas moet kunnen kopen. Want hoe mooi zo’n jas ook is: na je zwangerschap wil je natuurlijk zodra het kan weer terug naar een reguliere pasvorm. Honderden euro’s aan een zwangerschapsjas uitgeven is voor veel vrouwen dan ook een stap te ver. Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij Vertbaudet koop je een kwalitatieve, comfortabele en mooie zwangerschapsjas voor een fractie van zo’n bedrag.

Soorten zwangerschapsjassen

Je zult deze jas gedurende enkele maanden regelmatig dragen, dus is het wel belangrijk dat je een jas kunt kopen die bij je past. Er zijn gelukkig veel verschillende soorten zwangerschapsjassen. Dit betekent dat je altijd een jas kunt vinden die bij je past. Maar ook dat je altijd een jas kunt vinden die bij het jaargetijde past. Dat is natuurlijk niet onbelangrijk, want hoewel het ontegenzeggelijk een belangrijk mode-item is, is een jas natuurlijk in de eerste plaats bedoeld om je warm te houden en goede bescherming te bieden. Daarom koop je bij Vertbaudet zowel korte zwangerschapsjassen als lange, van sportieve jacks tot lange mantels. Dun gevoerd, dik gevoerd, met ritssluiting of met knopen: je de keuze die je ook altijd bij een reguliere jas krijgt.

Ruim assortiment

Vertbaudet biedt je een ruim assortiment zwangerschapsjassen. Natuurlijk is dit assortiment in de basis niet zo ruim als dat van reguliere damesjassen. Het is en blijft een niche. Maar wel een niche waar Vertbaudet zeer veel aandacht aan besteedt. Wij zullen altijd zorgen voor een ruim en aantrekkelijk assortiment waarin iedere vrouw een mooie jas kan vinden. Vergelijk dat maar eens met de fysieke retail: in de meeste modezaken zijn helemaal geen zwangerschapsjassen te koop. Wij bieden je onder andere een selectie zwangerschapsjassen met of zonder kraag, met of zonder capuchon, sportief, trendy of stijlvol en in diverse kleuren. Van een tijdloze donsjas tot een frisse crème kleurige voorjaarsjas of trendy ruit.

Bestel direct in onze webshop

Bestel direct in onze webshop en haal jouw ideale zwangerschapsjas in huis. Eén van de voordelen van een zwangerschapsjas is dat je vrijwel altijd weet dat deze past. In het begin zit de jas misschien een beetje ruim, maar dat is normaal. Let vooral op de lengte van de mouwen. Bovendien zul je zien dat ook een zwangerschapsjas ‘gewoon’ een elegante pasvorm heeft. Is de jas desondanks toch niet wat je had gedacht? Je kunt deze binnen twee weken retourneren. In de webshop van Vertbaudet bestel je eenvoudig en reken je veilig af met vertrouwde betaalmethoden.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
13 artikelen 1 page(s)
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Denim meegroeijasje voor tijdens en na de zwangerschap
Vertbaudet
€50.00
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Meegroeidonsjas voor tijdens en na de zwangerschap
Vertbaudet
€149.99
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Meegroeiparka voor tijdens en na de zwangerschap
Vertbaudet
€171.99
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Lichte donsjas voor tijdens en na de zwangerschap
Vertbaudet
€91.99
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Meegroeiparka voor tijdens en na de zwangerschap, 3-in-1
Vertbaudet
€75.00
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Meegroeiparka voor tijdens en na de zwangerschap, 3-in-1
Vertbaudet
€172.99
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Korte jas voor tijdens en na de zwangerschap
Vertbaudet
€90.00
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Lichte donsjas voor tijdens en na de zwangerschap
Vertbaudet
€91.99
Envie de Fraise
Envie de Fraise
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Zwangerschapsjas Maxime ENVIE DE FRAISE
;
Zwangerschapskleding-Mantel, jas-Gevoerde zwangerschapsparka
Vertbaudet
€70.00

Je hebt 13 artikelen op 13 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
13 artikelen 1 page(s)