Hoofdkussen

Vanaf een bepaalde leeftijd heeft jouw kindje behoefte aan een goed hoofdkussen. Ben jij op zoek naar een goed hoofdkussen waarop jouw kindje lekker slaapt? Wij hebben verschillende soorten hoofdkussens zoals stevig hoofdkussen, plat hoofdkussen en flexibel hoofdkussen Kijk dan in de webshop van Vertbaudet en bestel het hoofdkussen dat bij jouw zoon of dochter past eenvoudig en snel online.

Hoofdkussen kopen

Een hoofdkussen kopen voor je kind wordt vanaf een bepaalde leeftijd verstandig. Wanneer dat precies is verschilt misschien een beetje per kind. Baby's en kleine kinderen slapen nog zonder hoofdkussen. Voor hen wordt ook afgeraden om te slapen met een hoofdkussen. Ze hebben de ondersteuning niet nodig en hoofdkussens kunnen voor kleine kinderen zelfs gevaarlijk zijn. Zodra kinderen echter wat groter worden, zullen ze graag met een hoofdkussen slapen. Net als oudere kinderen en volwassenen hebben ook kleine kinderen vanaf een bepaalde leeftijd een goede ondersteuning nodig voor hun hoofd. Zo krijgen zij een betere nachtrust en slapen zij lekkerder. Wanneer je kindje toe is een hoofdkussen is het niet alleen belangrijk dat je een hoofdkussen koopt, maar ook dat je een hoofdkussen koopt dat past bij zijn/haar behoefte past. Ieder kindje heeft net als iedere volwassene een voorkeur. Toch hangt het soort hoofdkussen dat je koopt ook af van de leeftijd van je kind. Er zijn hoofdkussens met verschillende vormen. Kleine, lichte kindjes hebben vaak nog geen behoefte aan een heel hoog hoofdkussen of een hoofdkussen dat heel veel ondersteuning biedt. Je kunt dan bijvoorbeeld een plat hoofdkussen kopen. Welk hoofdkussen je ook zoekt voor je kind, je vindt altijd een geschikt kussen bij Vertbaudet. Wie ons kent, weet dat wij altijd heel veel waarde hechten aan kwaliteit. Een hoofdkussen kopen kun je bij ons dan ook zonder zorgen doen. Tegen een goede prijs haal je altijd een kwalitatief hoofdkussen in huis dat aan strenge eisen voldoet. Zo krijg je kindje een heerlijke nachtrust.

Soorten hoofdkussens

Er is keuze uit ontzettend veel soorten hoofdkussens, ook voor kinderen. Eén van de keuzes die je hebt is bijvoorbeeld het materiaal. Denk aan een hoofdkussen van katoen of een hoofdkussen van microvezels. Ook zijn er speciale hoofdkussens te koop die bijvoorbeeld thermoregulerend zijn. Dit is ideaal voor kinderen die het snel warm hebben in bed. Ook zijn er hypoallergene hoofdkussens die bijvoorbeeld helpen tegen huismijt. Kindjes met een allergie kunnen het beste op zo'n hoofdkussen slapen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog hoofdkussens die verschillende manieren van ondersteuning bieden. De een houdt van een hard kussen of een hoog kussen, de andere van een zacht of laag kussen. Dat is bij kindjes niet anders. De leeftijd van kinderen is grotendeels leidend voor het soort hoofdkussen dat zij nodig hebben. Voor kleine kinderen die hun eerste hoofdkussen krijgen, is het het beste om te gaan voor een laag en wat zachter kussen.

Ruim assortiment

Vertbaudet is de specialist voor alles op het gebied van baby's en kinderen. Ook voor hun slaapbehoefte. Daarom verkopen wij heel veel verschillende soorten hoofdkussens in ons ruime assortiment. Wij hebben meer dan voldoende keuze in allerlei soorten kussens. Ook voor jouw kindje zit er een ideaal kussen tussen. Wil je snel het beste kussen vinden, maak dan gebruik van de filters in de webshop. Welke je ook kiest: je kunt altijd rekenen op kwaliteit. Bij ons staat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding namelijk altijd voorop. Wij zijn zeer selectief bij het samenstellen van ons assortiment, dus al onze kussens voldoen aan zeer strenge eisen.

Neem contact op voor meer informatie

Het kopen van een hoofdkussen voor je kind is belangrijk. Je wilt dat je kind goed slaapt. Wij doen ons best om bij elk hoofdkussen in onze webshop goede en volledige informatie te geven. Natuurlijk kan het gebeuren dat je nog een vraag hebt. Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem contact met ons op om je vragen te stellen en meer informatie te ontvangen. Wij vertellen je graag welke hoofdkussens ideaal zijn voor jouw kindje en wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten. Heb je het ideale hoofdkussen gevonden, bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop, Afrekenen gebeurt altijd met een vertrouwde betaalmethode via een versleutelde verbinding. Onze vaste partners zullen zorgen voor een snelle bezorging. Mocht na ontvangst van jouw hoofdkussen blijken dat deze toch niet is zoals je had verwacht, dan is dit geen probleem. Ongebruikte hoofdkussens mogen in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Daarom kun je ook eenvoudig meerdere hoofdkussen bestellen om de verschillen zelf eerst te ervaren voordat je het geschikte hoofdkussen kiest.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
23 artikelen 1 page(s)
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Lage kussens van biologisch katoen* BIO COLLECTIE
Vertbaudet
Vanaf €19.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Plat antihuisstofmijt-hoofdkussen behandeld met Aegis(TM)
Vertbaudet
€12.00
P'tit lit
P'tit lit
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Anti-huismijtkussen 40 x 60 cm P'TIT LIT
€22.99
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Licht kussen Doudodo Mon P'tit DODO
€14.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Zacht kussen van biologisch katoen
Vertbaudet
Vanaf €28.99
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Kussen Bio Mon P'tit DODO
€20.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Stevig kussen van microvezel, onderhoudsvriendelijk
Vertbaudet
€32.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Stevig kussen van biologisch katoen
Vertbaudet
€36.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Plat microvezel hoofdkussen, eenvoudig in onderhoud
Vertbaudet
€10.00
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Zacht kussen van microvezel, onderhoudsvriendelijk
Vertbaudet
Vanaf €22.99
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Plat thermoregulerend hoofdkussen Passerelle®
Vertbaudet
€12.00
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Kussen P'tit Bout Multi lavages Mon P'tit DODO
€20.99
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Set licht dekbed + kussen van biologisch katoen*
Vertbaudet
€45.00
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Zacht microvezel anti-huisstofmijt kussen
Vertbaudet
Vanaf €26.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Stevig anti-huisstofmijt microvezel kussen
Vertbaudet
€34.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Zacht microvezel thermoregulerend kussen
Vertbaudet
Vanaf €26.99
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Bio set dekbed + kussen Mon P'tit DODO
€63.99
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Stevig thermoregulerend microvezelkussen
Vertbaudet
€34.99
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Hoofdkussen-Licht kussen Bout d'Chou Mon P'tit DODO behandeld met ProNeem®
Vanaf €20.99

Je hebt 23 artikelen op 23 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
23 artikelen 1 page(s)