Dekbed

Een goed dekbed is onmisbaar voor slaapcomfort en een heerlijke nachtrust. Zodra jouw kindje toe is aan een dekbed wil je natuurlijk zorgen voor een dekbed waaronder hij of zij lekker slaap. Kijk daarvoor in het aanbod van Vertbaudet. Wij bieden je alle soorten dekbedden in verschillende maten.

Dekbed voor kinderen kopen

Een dekbed voor kinderen kopen is best een belangrijk moment. Sommige aankopen doe je met enige regelmaat. Er zijn genoeg spullen waarvan je weet dat je die in relatief korte tijd weer moet vervangen. Met een dekbed zit dat wel anders. Een dekbed voor kinderen moet lang meegaan. In principe moet je hiermee kunnen doen totdat ze eventueel aan een groter bed toe zijn, of totdat het dekbed versleten is. Met onze dekbedden zal die kans heel gering zijn, want je kunt bij Vertbaudet altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Een dekbed voor kinderen kopen doe je lekker eenvoudig en snel online. In onze webshop geven wij alle informatie die je nodig hebt. Bij elk dekbed vind je een heldere beschrijving en duidelijke specificaties. Zo weet je direct welk dekbed geschikt is voor het bed van jouw kind. Een dekbed voor je kind koop je pas vanaf een bepaalde leeftijd. Voor kleine kinderen en baby's is een dekbed soms gevaarlijk. Totdat ze peuters zijn wordt afgeraden om een dekbed te gebruiken. In plaats hiervan gebruik je een dekentje of laken dat geschikt is voor baby's en kleine kinderen. Wanneer kinderen nog niet oud genoeg zijn voor een dekbed, Is er kans op verstikkingsgevaar. Weet je niet zeker of jouw kind al aan een dekbed toe is dan kun je altijd contact met ons opnemen voor advies.

Soorten dekbedden

Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten dekbedden. Dat is belangrijk, want ieder kind heeft zo zijn eigen wensen. Sommige kindjes houden van een lekker warm en zwaar dekbed, terwijl andere kinderen beter slapen onder een licht dekbed. Dat kan ook te maken met de tijd van het jaar. Misschien ben je op zoek naar twee verschillende dekbedden, eentje voor de warme tijd van het jaar en eentje voor de koude tijd van het jaar. Dan is er genoeg te kiezen. Je kunt niet alleen kiezen uit katoenen dekbedden of donzen dekbedden maar bijvoorbeeld ook uit thermoregulerende dekbedden of hypoallergene dekbedden. Thermoregulerende dekbedden zijn ideaal voor kinderen die het misschien snel warm hebben. Of die snel transpireren. Deze dekbedden voeren de hitte goed af en blijven daardoor lekker koel en comfortabel. Hypoallergene dekbedden zijn perfect geschikt voor kindjes met allergieën zoals huisstofmijt.

Ruim assortiment

Wij bij Vertbaudet koopt, kan altijd rekenen op een ruim assortiment. Ook wanneer het aankomt op dekbedden voor kinderen. Wij bieden onder andere alle dekbedden die wij in de vorige alinea beschreven hebben. Vanzelfsprekend heb je bij alle dekbedden ook een ruime keuze uit verschillende maten/afmetingen. Wij bieden dekbedden die geschikt zijn voor elke kinderbed. Van het eerste dekbed voor een peuter, tot een dekbed voor in het bed van een tiener.

Bestel direct in onze webshop

Voor goede dekbedden hoef je de deur niet uit. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel jouw nieuwe dekbed voor je kind in onze webshop. Bij alle dekbedden in onze webshop kun je een duidelijke beschrijving lezen inclusief alle specificaties en goede foto's. Bestellen werkt zeer eenvoudig en is 100% veilig. Je rekent altijd af met een vertrouwde betaalmethode via een versleutelde verbinding. Onze vaste partners zullen zorgen voor een snelle bezorging. Mocht na bezorging blijken dat het door jou bestelde kinderdekbed toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan is er geen probleem. Ongebruikte dekbedden kunnen in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Heb je eerst een vraag over een dekbed dat je hebt gezien in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice Je kunt hen bellen of mailen en al je vragen stellen. Onze klantenservice geef je graag alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Ben je naast een dekbed ook nog op zoek naar andere spullen voor het bed van je kind? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij verkopen onder andere ook allerlei soorten kussens, matrasbeschermers en hoogwaardig bedlinnen. Zo is het erg eenvoudig om direct een complete set te kopen voor bijvoorbeeld het eerste bedje van je kind. Of juist wanneer je kind toe is aan een groter bed. Ook schaf je eenvoudig een mooie nieuwe set aan voor een nieuw seizoen.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
20 artikelen 1 page(s)
Z_RECYCLE_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Lichtgewicht, zacht aanvoelend microvezel dekbed
Vertbaudet
Vanaf €55.99
Z_RECYCLE_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Gematigd microvezel dekbed, onderhoudsvriendelijk
Vertbaudet
Vanaf €57.99
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Donsdekens 4 seizoenen.
Vertbaudet
Vanaf €114.99
Z_RECYCLE_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Extra warm, zacht microvezel dekbed
Vertbaudet
Vanaf €91.99
Z_BIO_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Gematigd dekbed van biologisch katoen
Z_RECYCLE_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Warm, zacht microvezel dekbed
Vertbaudet
Vanaf €63.99
Z_RECYCLE_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-TOPCOOL® thermoregulerend microvezel dekbed
Vertbaudet
Vanaf €68.99
P'tit lit
P'tit lit
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Ma P'tite dekbed anti-huisstofmijt baby-kind 75 x 120 cm MON P'TIT LIT
Z_RECYCLE_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Lichtgewicht microvezel babydekbed TOPCOOL® thermoregulator
Vertbaudet
Vanaf €45.99
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Licht dekbed Doucoton Mon P'tit DODO
Vanaf €28.99
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Licht dekbed Doucoton Mon P'tit DODO met ProNeem® behandeling
Vanaf €32.99
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Meegroeidekbed voor meegroeibed + kinderbed
Vertbaudet
€74.99
Z_BIO_O
; Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Lichtgewicht babydekbed van biologisch katoen
Vertbaudet
Vanaf €57.99
Dodo
DodoZ_BIO_O
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Bio set dekbed + kussen Mon P'tit DODO
€51.99
Dodo
DodoZ_BIO_O
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Dekbed Mon P'tit DODO biologisch licht dekbed
Vanaf €31.99
Dodo
Dodo
;
Slaapkamer en Opbergoplossingen-Beddengoed-Dekbed-Set met getemperd dekbed + zacht anti-mijt oorkussen DODO
Vanaf €80.99

Je hebt 20 artikelen op 20 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
20 artikelen 1 page(s)