Een prachtige kinderkaptafel is de kroon op elke slaapkamer. Een kaptafel blijft een unieke aantrekkingskracht uitoefenen. Ook op kinderen. Helemaal wanneer het een kaptafel helemaal voor henzelf is, in het juiste formaat. Een kinderkaptafel is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Of het nu gaat om het aankleden van je kind, of lekker spelen en de fantasie de vrije loop laten: het is altijd een aanwinst. Bij Vertbaudet vind je prachtige, kwalitatief hoogwaardige kinderkaptafels. Neem snel een kijkje.

Kinder kaptafels kopen

Als ouder, vooral als moeder, weet je als geen ander hoe fijn het is om een plekje te hebben waar je even lekker je ding kunt doen. Je haar en make-up, bijvoorbeeld. Daarom staat in veel slaapkamers een kaptafel. Maar je kunt ook kinder kaptafels kopen. Een kinder kaptafel creëert voor je kind ook een heerlijke eigen plek. Een plek die functioneel is, maar waar de fantasie ook de vrije loop gelaten kan worden. Veel ouders zullen zich herkennen in het beeld dat het aankleden van je kind nu niet bepaald een pretje is. Bij sommige kinderen is dat geen enkel probleem, maar bij andere kinderen is het elke keer weer een heel gedoe. Kleren aan, haren doen… het kan een hoop tijd in beslag nemen en bovendien elke keer weer gegil opleveren. Misschien schetsen wij voor veel gezinnen nu een iets te zwart beeld, maar feit is wel dat met een leuke kinder kaptafel het aankleden een heel stuk leuker en eenvoudiger wordt. Een kinder kaptafel vind je vaak terug op de slaapkamers van meisjes, maar wie zijn wij om te bepalen waar deze moet staan? Maar meisjes staan er natuurlijk wel om bekend vaak lekker te willen tutten. Dat kan met een goede kinder kaptafel. Terwijl je hen helpt met aankleden, haren doen en ‘mooi maken’ kunnen kinderen zichzelf zien in de spiegel van de kaptafel. Elke keer weer een heel avontuur. Maar onderschat ook de fantasie van kinderen niet. Veel meisjes vinden het prachtig om mama na te doen met hun eigen kinder kaptafel. Zet wat leuke spulletjes neer, zorg bijvoorbeeld voor wat oude make-up kwasten en lege doosjes make-up of potjes nagellak en ze zijn gegarandeerd een hele tijd zoet. Voor ouders is dat bovendien natuurlijk te schattig om te zien.

Soorten kaptafels

Een kaptafel is een zeer specifiek soort make-up tafel, dus je kunt eigenlijk niet echt spreken van verschillende soorten kaptafels. Wie Vertbaudet kent, weet dat wij altijd gaan voor kwaliteit. Daarom hebben wij ons best gedaan om de mooiste kinderkaptafels in ons assortiment op te nemen. Tafels die aan alle eisen voldoen. Op het gebied van uitstraling, kwaliteit en functionaliteit. Waar moet een goede kaptafel aan voldoen? Ook een kinder kaptafel moet uiteraard voorzien zijn van een spiegel. Want als er iets is dat kinderen graag doen, dan is het wel zichzelf bewonderen. Je kunt als je goed kijkt toch spreken van verschillende soorten kaptafels. Wij verkopen namelijk kinder kaptafels met enkele (ronde) spiegel, zoals het klassieke model, óf met spiegel in drieluik. Die laatste stelt kindjes in staat om zichzelf vanuit diverse hoeken te bekijken. Een goede kaptafel is natuurlijk ook voorzien van opbergruimte. Kinderen mogen dan wel nog niet zo veel spulletjes hebben als mama; ze zijn maar wat trots op hun eigen borstels, crèmes en andere spulletjes. Daarom zijn al onze kaptafels voorzien van een lade. Heb je meer ruimte nodig? Dan heb je ook keuze uit een model met meerdere lades. Dat is een kinder kaptafel waar je aan kunt staan. Kies je voor een slank exemplaar met enkele lade, dan kun je hieraan zitten.

Ruim assortiment

Ga je voor een klassieke kaptafel met een neutrale look, of juist een schattige kinder kaptafel met roze accenten? Bij Vertbaudet valt er altijd wat te kiezen. Heb je vragen over onze kinder kaptafels? Ons team staat voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen en voorzien je van meer informatie. Zo helpen wij je om de perfecte kinder kaptafel te kiezen.

Bestel direct in onze webshop

Heb je al een kaptafel gevonden die helemaal aan je wensen voldoet? Bestel deze dan direct in de webshop. Bestellen is zeer eenvoudig en snel. Betalen is geheel veilig, want je rekent af met beproefde en vertrouwde betaalmethoden. Wij verzenden al onze bestellingen middels vaste partners. En mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met je bestelling, dan kun je deze gewoon binnen twee weken aan ons retourneren.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
2 artikelen 1 page(s)

Je hebt 2 artikelen op 2 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
2 artikelen 1 page(s)