Wandplanken: wie heeft ze niet? Waarom zou je dan ook geen wandplank voor je kind kopen? Dat is een handige manier om spullen op te bergen én de kamer van extra uitstraling te voorzien in één. In ons ruime assortiment vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Wandplank voor je kind kopen

Een wandplank voor je kind kopen is dé perfecte manier om twee vliegen in één klap te slaan. Niet alleen zorg je zo in een handomdraai voor extra opbergruimte; je voegt ook sfeer toe. Een wandplank is functioneel en sfeervol tegelijk. Je kunt er losse spulletjes op kwijt die je liever niet rond laat slingeren, of die niet in de kast passen. Daarentegen kun je er ook voor kiezen om juist spullen op de wandplank te zetten die gezien mogen worden. Een wandplank voor je kind is vaak een soort pronkkast. Ze hier het favoriete speelgoed op, leuke herinneringen en cadeautjes of jullie mooiste foto’s. Zo zorg je voor een perfecte finishing touch in elke kinderkamer.

Verschillende soorten wandplanken

Wanneer je een wandplank voor je kind wilt kopen, heb je de keuze uit verschillende soorten wandplanken. Voor wat voor soort plank je gaat, hangt helemaal van je wensen en eisen af. Zo kun je kiezen voor een compacte plank om enkele leuke spulletjes op te zetten, een bredere plank met lekker veel opbergruimte of een plankenrek dat bestaat uit meerdere niveaus. Voor welke soort wandplank je ook kiest: stuk voor stuk zijn ze handig, mooi en creëren ze ruimte die je anders niet zou gebruiken. Wandplanken voor een kind komen dus in verschillende soorten. Ook in soorten die perfect bij kinderen passen. Het zijn ten slotte wandplanken voor in de kinderkamer. Naast planken kun je bijvoorbeeld ook kiezen uit leuke huisjes of losse wandkastjes met leuke kleuren en schattige vormen.

Ruim assortiment wandplanken voor je kind

Zoek je een ruim assortiment aan wandplanken voor je kind? Bekijk dan het aanbod van Vertbaudet. Wij hebben echt alle verschillende soorten en maten in ons aanbod en op voorraad. Online kopen is bovendien lekker makkelijk. Je hoeft niet de deur uit en af te wachten wat je vervolgens in de winkel aantreft. Onze webshop is een stuk eenvoudiger. Omdat alle producten zijn voorzien van specificaties, beschrijvingen en mooie foto’s, weet je precies wat je kunt verwachten. Ook kun je jouw kind lekker mee laten kijken en zijn of haar favoriete wandplank laten uitkiezen.

Bestel direct in de webshop

Heb je de perfecte wandplanken kunnen vinden? Bestel ze dan direct in onze webshop. Dat is snel, handig en veilig. Je rekent af met een vertrouwde betaalmethode en wij zorgen voor een snelle verzending middels vaste partners. Mocht je vragen hebben over de planken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte exemplaar. Mocht de wandplank voor jouw kind onverhoopt toch niet zijn zoals verwacht, dan kun je deze binnen twee weken retourneren.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
26 artikelen 1 page(s)

Je hebt 26 artikelen op 26 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
26 artikelen 1 page(s)