WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×

Betaalwijzen

MET CREDITCARD / DEBETKAART / VISA DEBIT / MASTERCARD VISA

Iedere keer dat je deze betaalmethode gebruikt, voer je het kaartnummer, de vervaldatum en de verificatiecode (drie laatste cijfers op de achterkant) van je creditcard of debetkaart in. Als niet alle artikelen beschikbaar zijn, worden de kosten geleidelijk aan afgeschreven bij verzending van de artikelen.

Je bestelling en kaartgegevens worden op de besteldatum versleuteld doorgegeven aan de bank. Na validatie van de bank wordt je bestelling verwerkt.

MET PAYPAL Paypal

Wereldwijd een van de meeste gebruikte betaalmethoden bij online winkelen. Afrekenen via PayPal? Dan heb je een PayPal-account nodig.

Ga naar deze pagina voor meer informatie of om een account aan te maken. Bij deze betaalmethode worden de kosten aan het eind van het afrekenproces afgeschreven.

MET IDEAL IDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland en wordt door de grootste Nederlandse banken geaccepteerd.

Deze betaalmethode is gebaseerd op een overboeking, maar het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde zijn vooraf al ingevuld. Een voordeel van iDEAL is dat de betaling verzekerd is: de klant kan de betaling niet tweemaal uitvoeren.

MET KLARNA Klarna

Met betaling na bezorging kun je de artikelen uitproberen voordat je ze koopt. Het is de makkelijkste manier om online aankopen te doen.

Shop vandaag zodat je de artikelen kunt uitproberen voordat je ze koopt. Betaal alleen de artikelen die je wilt houden. Betaal tot 30 dagen na de aankoop. Geen rente. Geen extra kosten.

Je bent altijd beschermd door de kopersbescherming van Klarna. Onze moderne beveiligingsmaatregelen beschermen je gegevens om onbevoegde aankopen te voorkomen.

Ga naar de FAQ voor meer informatie over het gebruik van Klarna.

MET EEN CADEAUBON Digitale cadeaubon

Je cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop op vertbaudet.nl

Gebruik de cadeaubon in één keer of verdeel deze over verschillende betalingen tot het saldo is opgebruikt of de geldigheidsdatum is verstreken. Voor een bestelling met een hoger bedrag kun je het restantbedrag op een andere manier betalen.

Gebruik de cadeaubon op vertbaudet.nl en kies bij de stap "betalen" voor de optie "Cadeaubon". Vul de 12-cijferige code in en het 3-cijferige identificatienummer en klik op de knop "Betalen".