Luiers

Luiers zijn de eerste paar jaar onmisbaar voor je kindje. Vertbaudet is de webshop die alles heeft voor kinderen. Ook op het gebied van luiers denken wij met je mee. Wij verkopen hoge kwaliteit herbruikbare luiers, maar ook handige hulpmiddelen zoals babydoekjes. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk dan snel de mogelijkheden in onze webshop. En kom je er niet uit, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Luiers kopen

Luiers kopen: er is geen ouder die hieraan ontkomt. Tegenwoordig kopen veel ouders (overwegend) wegwerpluiers. Die kennen we allemaal. Ze zijn in de loop der jaren sterk verbeterd en zorgen anno nu voor een uitstekende bescherming. Maar wanneer je stilstaat bij hoeveel luiers een kind de eerste jaren van zijn of haar leven verbruikt, schrik je misschien behoorlijk. Zeker wanneer je denkt aan het geld dat je hier uiteindelijk aan besteedt. Vraag jij je af of dit ook anders kan, dan hebben wij het antwoord. Ja, dat kan. Vertbaudet is er voor alle ouders. Wij willen je de producten bieden die je zoekt, maar ook met je meedenken. Luiers kopen doen veel ouders vaak gewoon in de supermarkt of bij de drogist. Maar niet alle ouders willen (alleen maar) wegwerpluiers kopen. Daarom denken wij op het gebied van luiers een stap verder. In onze webshop vind je onder andere herbruikbare luiers, maar ook handige extra’s. Wij weten zeker dat je precies zult vinden wat je nodig hebt. En kom je er niet helemaal uit, dan helpen wij je natuurlijk verder.

Soorten luiers

Je weet het waarschijnlijk al: er zijn meerdere soorten luiers. Het belangrijkste onderscheid kun je maken tussen wegwerpluiers en herbruikbare luiers. De eerste soort gooi je na gebruik weg. Verschoon je jouw kindje met een wegwerpluier, dan trek je hem of haar een nieuwe luier aan en gooi je de oude weg. Herbruikbare luiers zijn wasbare luiers. Dit zijn luiers gemaakt van stof (meestal katoen) die kunnen worden uitgespoeld en gewassen. Dit heeft diverse voordelen ten opzichte van wegwerpluiers. Herbruikbare luiers zijn anno nu misschien wat minder gangbaar dan wegwerpluiers. Wasbare luiers komen echter weer helemaal in. generaties zijn ermee opgegroeid en ook veel ouders van nu zien de voordelen. Deze luiers zitten erg comfortabel en worden ook vaak gebruikt met het oogpunt op duurzaamheid. Want wegwerpluiers kosten je uiteindelijk niet alleen veel geld; ze zorgen ook voor behoorlijk wat afval en daarmee vervuiling. Heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan is een wasbare luier misschien wel wat voor jou. Herbruikbare luiers zijn anno nu al lang geen fantasieloze, vormloze doeken meer. Ook herbruikbare luiers zijn met hun tijd meegegaan. Zo zijn ze perfect draagbaar met een comfortabele pasvorm en beschikken ze over uitstekende absorberende eigenschappen. Er zijn heel veel ouders die toch liever wegwerpluiers kopen. Daar is wat voor te zeggen: ze zijn snel, handig en bieden perfecte bescherming. Daarom verkopen wij ook meerdere soorten wegwerpluiers.

Ruim assortiment

Zoals wij al eerder schreven, bieden wij je een ruim assortiment. Niet alleen wanneer het aankomt op herbruikbare luiers, maar ook voor handige extra’s en hulpmiddelen. Het is ons doel om zo veel mogelijk ouders de producten te bieden die zij zoeken. Daarom denken wij met je mee en proberen wij verder te denken. In onze webshop kun je niet alleen terecht voor wasbare luiers en wegwerpluiers. Wij bieden ook boosters voor luiers (extra absorberende inlegstukjes), katoenen doeken, verschoningskussens en ontsmettingsmiddel om de luiers mee te wassen. Wij schreven net al over duurzaamheid. Wij begrijpen dat je hier vragen over hebt. Want hoe gaan herbruikbare luiers en veelvuldig wassen hand in hand met duurzaamheid? Dankzij speciaal ontsmettingsmiddel is het mogelijk om de luiers op lage temperatuur en dus zeer energiezuinig te wassen.

Neem contact op voor meer informatie

Heb je een vraag over onze luiers? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar. Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bij alle luiers en overige producten hebben wij geprobeerd om zo volledig mogelijke informatie te geven. Maar als je na het lezen hiervan alsnog vragen hebt, dan helpen wij je graag verder. Misschien heb je tot nu toe alleen wegwerpluiers gebruikt en wil je overstappen op herbruikbare luiers. Wij zijn er om je te helpen. Heb je in onze webshop gevonden wat je zocht? Voeg de producten toe aan je winkelwagentje en reken snel, eenvoudig en via een versleutelde verbinding af. Mocht blijken dat je een verkeerd product hebt besteld, dan kun je ongeopende producten binnen veertien dagen retourneren. Over de maat van de uitwasbare luiers hoef jij je overigens geen zorgen te maken: ze zijn op maat aan te trekken dankzij het one size fits all principe.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)
;
Verzorging-Plaspotje-Luiers en babydoekjes-Box met 6 pakken van 32 luiers, maat 3 (4-9 kg), van VERTBAUDET
Vertbaudet
€67.99
;
Verzorging-Plaspotje-Luiers en babydoekjes-Box met 8 pakken van 27 luiers, maat 1 (2-5 kg), van VERTBAUDET
Vertbaudet
€67.99
;
Verzorging-Plaspotje-Luiers en babydoekjes-Box met 6 pakken van 25 luiers, maat 5 (11-25 kg), van VERTBAUDET
Vertbaudet
€67.99
;
Verzorging-Plaspotje-Luiers en babydoekjes-Box met 6 pakken van 35 luiers, maat 2 (3-6 kg), van VERTBAUDET
Vertbaudet
€67.99
Bambino Mio
Bambino Mio
;
Verzorging-Plaspotje-Luiers en babydoekjes-Wasbare badluier 1-2 jaar (9-12 kg) BAMBINO MIO
Bambino Mio
Bambino Mio
;
Verzorging-Plaspotje-Luiers en babydoekjes-Wasbare badluier 1-2 jaar (9-12 kg) BAMBINO MIO
€18.99
Bambino Mio
Bambino Mio
;
Verzorging-Plaspotje-Luiers en babydoekjes-Wasbare badluier 2 jaar + BAMBINO MIO
€18.99

Je hebt 28 artikelen op 28 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)