Een babyfoon houdt een oogje in het zeil. Wanneer je kindje slaapt, bijvoorbeeld. Maar ook in een andere ruimte. Een babyfoon komt altijd van pas wanneer jij en je kind niet in dezelfde ruimte zijn, maar je wel wilt controleren of alles goed gaat. Je kunt een babyfoon thuis of buitenshuis gebruiken. Ten opzichte van je eigen jeugd zijn babyfoons ontzettend verbeterd en uitgebreid. Wij verkopen allerlei soorten babyfoons. Ook voor jou zit daar een ideaal exemplaar tussen.

Babyfoon kopen

Wil je een babyfoon kopen, dan heb je anno nu veel meer keuze dan vroeger. Een traditionele babyfoon bestaat uit een set waarmee je kunt luisteren naar jouw kindje. De babyfoon heeft een geluidssensor. Begint je kindje te roepen of te huilen, dan ontvang je dit geluid op de set die je bij je hebt. Tegenwoordig zijn er echter nog veel meer mogelijkheden. Daar vertellen wij je dadelijk meer over. Een babyfoon kopen is voor iedere ouder een verstandige keuze. Deze komt thuis natuurlijk van pas, maar ook buitenshuis. Er zijn ontzettend veel situaties waarin een babyfoon zorgt voor gemak en gemoedsrust. Je wilt je kind niet de hele tijd bij je houden. Denk bijvoorbeeld aan een etentje met vrienden thuis. Op een gegeven moment moet je kind natuurlijk gewoon naar bed. Maar je wilt wel zeker weten dat je kind lekker slaapt. Dankzij een babyfoon kun je horen (en in veel gevallen zien) of het goed gaat. Moet je kindje huilen of roept hij/zij om mama of papa, dan hoor (of zie) je dit direct. Dit maakt een babyfoon natuurlijk nog nuttiger en fijner buitenshuis. Kinderen voelen zich niet altijd op hun gemak in een nieuwe of vreemde omgeving. Neem je babyfoon mee en je kunt altijd je kindje in de gaten houden. Babyfoons werken meestal bovendien niet één richting op. Je kunt zelf ook terugpraten tegen je kindje en hem/haar zo geruststellen. Een babyfoon met traditionele audiofunctie werkt altijd en overal. Wil je buitenshuis gebruik maken van een babyfoon met video? Houd er dan rekening mee dat deze babyfoons in principe altijd een internetverbinding nodig hebben.

Soorten babyfoons

Wij schreven het eerder al: er is veel gebeurd op het gebied van babyfoons. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten babyfoons. Daarom is het belangrijk om te weten wat je wilt en wat je te kiezen hebt. Ben je op zoek naar een eenvoudige babyfoon? Kies dan voor een audio babyfoon. Wij verkopen exemplaren met een bereik van meer dan 500 meter. Dat is perfect voor gebruik buitenshuis of op vakantie. De babyfoon maakt een stabiele audioverbinding met behulp van radiosignalen. De babyfoon maakt dus altijd contact en is niet afhankelijk van wifi-ontvangst. Dankzij moderne technologie kun je tegenwoordig ook kiezen voor een babyfoon met videofunctie. Dat is ideaal. Je kindje horen is fijn; je kindje zien is nog fijner. Zo weet je zeker dat alles goed gaat. Deze babyfoons hebben vaak ook functie voor tweerichtingsverkeer: je kunt praten tegen je kind. Bovendien kent de camera in de meeste gevallen ook een nachtstand zodat je ook in het donker je kind goed kunt zien. Een babyfoon is dus zeker niet alleen geschikt om een oogje in het zeil te houden tijdens het slapen. Laat je jouw kindje zelfstandig spelen, maar wil je wel toezicht houden? Dan is een babyfoon met camera functie ideaal. Sommige modellen bieden een video verbinding via je smartphone, andere modellen hebben een stand alone scherm waarop je realtime de beelden van de babyfoon kunt zien.

Ruim assortiment babyfoons

Vertbaudet biedt je een ruim assortiment babyfoons waarin alle soorten vertegenwoordigd zijn. Of je nu op zoek bent naar een budget babyfoon met uitstekende kwaliteit, of de allernieuwste video babyfoon met tal van extra functies: in onze webshop vind je altijd wat je zoekt.

Bestel direct in onze webshop

Heb je een geschikte babyfoon gevonden? Bestel dan direct in onze webshop. Alle babyfoons zijn voorzien van goede foto’s en duidelijke productspecificaties zodat je eenvoudig het juiste model kunt kiezen. Bestellen en betalen werkt eenvoudig, vertrouwd en veilig. Mocht de bestelde babyfoon anders zijn dan je had verwacht? Dat kan natuurlijk gebeuren. Onbeschadigde babyfoons kunnen in de originele verpakking binnen twee weken worden geretourneerd. Heb je van tevoren vragen over de producten, wil je meer informatie of weten welke babyfoon voor jou wel of niet geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier je vragen en zorgen ervoor dat je een babyfoon kiest die in alle opzichten aan je wensen en eisen voldoet.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Babyfoon Simply Care BABYMOOV
€45.99
Avent
Avent
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Digitale DECT-video-babyfoon van Philips AVENT SDC921
€402.99
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-SleepyCare video babyfoon - VERTBAUDET scherm
Vertbaudet
€182.99 €128.09
30%
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Video-babyfoon BABYMOOV Yoo Go+
€195.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Video-babyphone BABYMOOV Yoo-Feel
€166.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Babyfoon Expert Care bereik 1000 meter BABYMOOV
€103.99
Béaba
Béaba
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Video-babyfoon BEABA Zen Premium
€230.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Babyfoon Easy Care bereik van 500 meter BABYMOOV
€68.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Video-babyfoon 360° BABYMOOV Yoo-Moov
€218.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Video-babyphone BABYMOOV Yoo-See
€126.99
Béaba
Béaba
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Video-babyfoon Zen+ BEABA
€207.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Yoo Roll video babyfoon BABYMOOV
€149.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Elektrische luchtbevochtiger BABYMOOV Hygro+
€97.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Babyfoon Premium Care BABYMOOV
€114.99
Béaba
Béaba
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Video-babyfoon BEABA Zen Premium
€230.99
Avent
Avent
; Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Digitale DECT-babyfoon van Philips AVENT SCD502
€74.99
Babymoov
Babymoov
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Yoo Master+ Babyfoon BABYMOOV
€206.99
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Audiocamera babyfoon AudiCare VERTBAUDET
Vertbaudet
€80.99 €56.69
30%
Babymoov
Babymoov
; Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Elektrische luchtbevochtiger BABYMOOV Hygro
€63.99
Béaba
Béaba
;
Verzorging-Babyfoon, luchtbevochtiger-Videobabyfoon Zen Connect BEABA
€155.99

Je hebt 28 artikelen op 28 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)