Een goede kinderstoel is belangrijk voor ouder en kind. Als ouder let je natuurlijk vooral op de veiligheid, maar ook op een stukje uitstraling. Als het even kan is een kinderstoel namelijk niet alleen functioneel, maar ook mooi. Kinderen kijken natuurlijk helemaal vanuit dat perspectief naar stoelen. Zij willen een stoel waar zij met trots op kunnen zitten. Zo’n stoel vind je absoluut in het aanbod van Vertbaudet.

Kinderstoel kopen

Een kinderstoel kopen is best een belangrijke beslissing. Vaak koop je zo’n stoel namelijk voor meerdere jaren. Daarom moet deze aan best wel wat eisen voldoen. Allereerst moet een kinderstoel natuurlijk veilig en stevig zijn. Bij Vertbaudet weet je zeker dat je een kwalitatieve kinderstoel koopt die lang meegaat, lang mooi blijft en waar je kind met veel plezier en comfort op kan zitten.

Soorten kinderstoelen

Er zijn verschillende soorten kinderstoelen. Wat voor kinderstoel je koopt, is afhankelijk van het beoogde gebruik. Is het een stoel voor aan tafel of in de woonkamer? Of is het een stoel voor de slaapkamer van je kind? Wordt deze tijdens het eten of voor het spelen gebruikt? In ons assortiment vind je kinderstoelen voor elk gebruik. Heb je hier vragen over of wil je weten welke stoel het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op. Veel soorten kinderstoelen worden gebruikt om je kind te betrekken bij gezinsactiviteiten. Denk daarbij aan kinderstoelen voor aan tafel. Zolang je kindje nog niet veilig zelfstandig kan zitten, kun je hem of haar in een eigen kinderstoel met bevestiging zetten. Deze stoelen zijn voorzien van speciale zitjes of van bandjes/riemen om je kindje mee vast te zetten. Zo kunnen jullie rustig eten: je weet immers dat je kind veilig en stevig in de stoel zit. Extra handig is dat veel van deze kinderstoelen ook voorzien zijn van een eigen tafeltje. Zo hoeft je kind niet ver voorover te buigen om een bordje of beker drinken te pakken. Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten kinderstoelen. Stoeltjes speciaal voor baby’s bijvoorbeeld, waarin zij lekker kunnen zitten of wippen en de wereld in zich op kunnen nemen. Of juist stoelen voor oudere kinderen die zelfstandig kunnen zitten en spelen. Denk daarbij aan fraaie stoelen voor op hun slaapkamer, of juist speciale kinderstoelen voor in de woonkamer. Kinderen vinden het vaak fijn en belangrijk om bij de volwassenen betrokken te worden. Met een mooie eigen stoel voelt jouw kind zich helemaal het mannetje of het vrouwtje. Dat geldt ook met een goede stoel in je eigen slaapkamer. Is je kind op een leeftijd waarop het lekker zelfstandig wil spelen of knutselen in de eigen kamer? Wat dacht je dan van een mooie bureaustoel of een stijlvolle, stevige stoel waarin je kind heerlijk zijn/haar ding kan doen? Ruim assortiment In onze webshop vind je een ruim assortiment kinderstoelen. Sterker nog: wij verkopen meer soorten kinderstoelen dan de meeste woonwinkels of speciaalzaken. Dat is natuurlijk het voordeel van een online winkel: wij hebben geen groot winkeloppervlak nodig om al onze producten te laten zien. Je bekijkt de kinderstoel van jouw keuze gewoon in de webshop. Je vindt in ons assortiment meer dan tachtig verschillende soorten kinderstoelen. Variërend van babystoeltjes tot eettafelstoelen, comfortabele zitstoelen, schattige krukjes en zelfs bureaustoelen speciaal voor kinderen. Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen voldoende keuze hebt uit verschillende soorten stoelen. Ook binnen deze soorten moet er natuurlijk wat te kiezen zijn. Daarom bieden wij je heel veel verschillende formaten, stijlen en kleuren. Zo vind je niet alleen een kinderstoel die qua veiligheid, functionaliteit en comfort aan al je wensen en eisen voldoet, maar ook eentje die perfect in je interieur of in de kinderkamer/slaapkamer past.

Bestel direct in onze webshop

In de webshop kun je per stoel alle benodigde informatie lezen en foto’s bekijken. Heb je de perfecte stoel gevonden? Bestel dan direct in onze webshop. Je rekent veilig af met vertrouwde betaalmethoden en je bestelling wordt door onze vaste partners bij je thuis bezorgd. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn met de door jou bestelde kinderstoel, of is de stoel anders dan je had verwacht? Ook onze kinderstoelen mogen, mits onbeschadigd en in de originele verpakking, binnen twee weken geretourneerd worden.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 2 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
83 artikelen 2 page(s)

Je hebt 57 artikelen op 83 bekeken

Toon meer artikelen
<< < 1 2 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
83 artikelen 2 page(s)