WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×

Aanbiedingsvoorwaarden

*Van 22-02-2024 t.e.m. 05-03-2024: profiteer van € 10 korting bij elke aankoop van € 40 met een maximaal aankoopbedrag van € 520, op de Home-selectie (slaapkamer, opbergmeubels, slaapartikelen, beddengoed, badlinnen en decoratie) op vertbaudet.nl. Met uitzondering van lopende promotieacties, basics, essentials, externe merken, licentieproducten en luiers van Vertbaudet.

**Van 22-02-2024 t.e.m. 05-03-2024: profiteer van 25% korting vanaf 2 aangekochte artikelen op alles artikelen van de collectie Kleding (baby's, meisjes, jongens, zwangerschapskleding) en Schoenen (baby's, meisjes, jongens) op vertbaudet.nl. Met uitzondering van lopende promotieacties, basics, essentials, externe merken, licentieproducten en luiers van Vertbaudet.

Aanbod voor inschrijving op de nieuwsbrief
*Profiteer van onze aanbieding ‘Newsletter' 25% korting op je volgende aankoop door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, alleen op vertbaudet.nl (externe merken, Family Team-capsulecollectie, mondkapjes voor kinderen, basics, Vertbaudet Luiers en reeds afgeprijsde artikelen uitgezonderd).

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.