Kinderwekker

Een kinderwekker kan je leven een heel stuk fijner maken. Natuurlijk ben je gesteld op je slaap. Je kunt alleen misschien nog niet van je kind verwachten dat hij/zij hier rekening mee houdt. Meestal komt dit, omdat kinderen nog onvoldoende besef van tijd hebben. Een goede kinderwekker helpt hen hierbij.

Kinderwekker kopen

Veel ouders kennen het wel: je ligt lekker te slapen na een lange en vermoeiende dag en ineens word je wakker. Je bent gedesoriënteerd, het is nog donker en je geest en lichaam voelen nog moe. Je kind is aan het gillen. Of, wanneer het een iets ouder kind betreft, je kind staat aan je bed. Klaarwakker en klaar voor actie. Voor jou betekent het weer een te korte nacht, want het is nog veel te vroeg. Een goede kinderwekker kan uitkomst bieden. Een kinderwekker kopen is de perfecte manier om je kind te helpen met het leren van tijdsbesef. Natuurlijk kunnen kleine kinderen nog niet klokkijken en hebben zij ook nog onvoldoende tijdsbesef. Dit is niet iets dat je hen kwalijk kunt nemen. Vaak is het dan ook een kwestie van geduld hebben als ouder. Geduld hebben totdat je kind oud genoeg is om klok te kijken, of op zijn minst te begrijpen wanneer het nog vroeg is. Het bovenstaande proces gaat zelden zonder slag of stoot. Het is voor kinderen ook best lastig. ‘s Winters is het nog lang donker en ‘s zomers wordt het al snel licht. Zo kan het gebeuren dat er al om half zes ‘s ochtends in het weekend een klaarwakker kind bij je aan het bed staat. Herken je dit? Schaf dan een kinderwekker aan. Hiermee leer je jouw kind sneller en eenvoudiger klokkijken of tijden inschatten aan. Door af te spreken dat je kind uit bed mag komen op het moment dat de wekker dit met behulp van een plaatje aangeeft, zal je kind niet langer te vroeg uit bed komen en zelf ook steeds beter de momenten gaan herkennen.

Soorten kinderwekkers

Alle soorten kinderwekkers werken ongeveer hetzelfde. Deels zijn dit normale wekkers, voorzien van een analoge klok waarop kinderen die dit al kunnen, de tijd kunnen aflezen. Maar kinderwekkers hebben een extra. Ze maken namelijk op een leuke, speelse en voor kinderen makkelijk te begrijpen wijze duidelijk hoe laat het is en of het al tijd is om bijvoorbeeld uit bed te komen. Dit doen ze op een visuele wijze door afbeeldingen te tonen. Het zijn afbeeldingen die goed passen bij de belevingswereld van kinderen. Zo zal er wanneer het tijd is om te slapen bijvoorbeeld een afbeelding van de nacht en/of een slapend kindje worden getoond. Is het tijd om op te staan, dan zal de kinderwekker bijvoorbeeld een afbeelding van een zonnetje en/of een spelend kindje tonen. Zo weten kinderen ook zonder dat zij kunnen klokkijken al of het al de juiste tijd is om uit bed te komen. Natuurlijk heb je als ouder volledige controle over deze wekker. Je kunt zelf bijvoorbeeld instellen wat de gewenste tijd is om op te staan.

Ruim assortiment

Bij Vertbaudet heb je keuze uit een ruim assortiment kinderwekkers. Zo verkopen wij de innovatieve en veelgeprezen Kid Sleep Clock in drie verschillende kleuren: blauw, grijs en roze. Niet alleen haal je dus een handige wekker in huis; je kunt ook nog eens kiezen voor een wekker die prachtig in de kamer van je kind past. Daarnaast hebben wij ook de handige en leuke KID’SLEEP Globetrotter: een kinderwekker voor kleintjes. Dit is een slaaptimer zonder afleesbare klokfunctie, bedoeld voor kinderen die nog geen klok kunnen kijken, In plaats daarvan laat een LCD schermpje met lieve, mooie plaatjes zien wanneer het tijd is om op te staan.

Neem contact op voor meer informatie

In onze webshop kun je precies lezen hoe de wekkers werken en over welke functionaliteiten zij beschikken. Heb je desondanks nog vragen, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Het aanschaffen van een kinderwekker is iets waarvan je verwacht dat het jou en je kind gaat helpen. Wij helpen je om het meest geschikte exemplaar aan te schaffen. Heb je jouw ideale kinderwekker gevonden, dan bestel je deze snel en eenvoudig in onze webshop. Je rekent altijd af met een vertrouwde betaalmethode via een beveiligde verbinding. En mocht de wekker onverhoopt toch niet zijn wat je ervan had verwacht, dan kun je deze binnen twee weken in de originele verpakking aan ons retourneren. Dat maakt van zo’n kinderwekker ook een leuk en nuttig cadeau dat je zonder zorgen kunt bestellen voor een ander.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
1 artikelen 1 page(s)
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Wekker-Educatieve wekker en nachtlampje
Vertbaudet
€51.99

Je hebt 1 artikelen op 1 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
1 artikelen 1 page(s)