Kinderspiegel

Ben je op zoek naar een mooie kinderspiegel? Kijk dan snel in het aanbod van Vertbaudet voor de leukste spiegels voor de kinderkamer. Vanaf de allerkleinsten tot tieners, een spiegel hoort echt bij een kinderkamer.

Kinderspiegel kopen

Bij veel kinderen zit het er al vanaf jonge leeftijd in: zichzelf bewonderen. Wat is er dan geschikter dan een mooie spiegel? Een kinderspiegel kopen voor op de eigen kamer, maakt je kind gegarandeerd blij. Nu kan je kind net als papa en mama zelf het haar doen of zichzelf “mooi maken”. Dat kinderen zichzelf graag in de spiegel bewonderen, heeft zeker niet alleen maar met ijdelheid te maken. Het observeren van het eigen spiegelbeeld maakt ook onderdeel uit van de ontdekking van hun eigen ik. Ze ontdekken hun uiterlijk, lichaamsdelen en gelaatstrekken. Een spiegel is dus functioneel en leuk, maar laten we vooral ook niet vergeten dat een leuke kinderspiegel ook een mooie aankleding van de kamer van je kind is.

Soorten spiegels

Bij Vertbaudet vind je verschillende soorten spiegels. Stuk voor stuk zijn ze gemaakt om op kinderkamers te hangen. Hangspiegels kun je eenvoudig op de juiste hoogte hangen voor jouw kind. Ze zijn allemaal groot genoeg om handig te kunnen gebruiken, maar vallen niet uit de toon bij de rest van de kamer.

Ruim assortiment

Natuurlijk bieden wij je kinderspiegels die passen bij de smaak en stijl van je kind. Of misschien wel die van jou, want jij wilt natuurlijk de kamer van je kind leuk inrichten. Kies bijvoorbeeld voor een schattige konijnenspiegel. Dit is een rotan spiegel met leuke, decoratieve konijnenoortjes. Deze spiegel komt in vrijwel elke kamer tot zijn recht. Of ga voor een fraaie gedecoreerde rotan spiegel met een mooie waaier in een bloempatroon. Erg trendy, je ziet dergelijke spiegels in veel (huis)kamers terug, dus waarom niet in die van je kind? Wellicht ga je wel voor de prachtige, dromerige Sioux rotan spiegel, waarmee je in een handomdraai sfeer aan de kamer toevoegt. En nu we het toch over dromen hebben: wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke kinderspiegel met wolkenpatroon? Of wordt je kind juist blijer van een leuke leeuwenspiegel? Je leest het al: er is genoeg te kiezen.

Bestel direct in de webshop

Bestel jouw favoriete kinderspiegel in onze webshop. Voordat je bestelt, kun je eenvoudig in de webshop alle benodigde informatie over de spiegel raadplegen. Zo weet je precies wat je in huis haalt. Alle maten en overige specificaties staan duidelijk vermeld en natuurlijk kun je hoge kwaliteit foto’s bekijken. Heb je toch nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder, zodat jij de geschikte spiegel in huis kunt halen. Heb je al een kinderspiegel gevonden die je wilt hebben, dan bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Je rekent af met een beveiligde en vertrouwde betaalmethode. Onze vaste partners zullen zorgen voor een snelle bezorging en gaan uiteraard voorzichtig om met je breekbare pakket.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
13 artikelen 1 page(s)

Je hebt 13 artikelen op 13 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
13 artikelen 1 page(s)