Op veel gebieden hebben kleine kinderen andere behoeften dan volwassenen. Op het gebied van slapen, bijvoorbeeld. Daar verschilt de behoefte van kleine kinderen niet alleen van die van volwassenen, maar ook van die van grotere kinderen. Trappelzakken bijvoorbeeld, zijn onmisbaar op jonge leeftijd. Niet alleen omdat ze heerlijk comfortabel zijn, maar ook vanuit het oogpunt van veiligheid.

Trappelzakken kopen

Voor baby’s en kleine kinderen is een comfortabele slaap natuurlijk essentieel. Zij kunnen tot een bepaalde leeftijd echter nog niet zo slapen als volwassenen en oudere kinderen dit doen. Zo weet je ongetwijfeld dat een deken voor baby’s en kleine kinderen gevaarlijk kan zijn. Daarom slapen zij vaak in trappelzakken. Trappelzakken zijn veilig en comfortabel. Ze zorgen voor warmte, maar bieden tegelijkertijd ook bewegingsvrijheid. Dat is belangrijk, want zodra baby’s kunnen omrollen, rollen zij rond in bed. Kleine kinderen doen dat ook. Met een trappelzak weet je zeker dat zij dit veilig kunnen doen. Armpjes en beentjes zijn vrij, maar wel lekker warm en comfortabel. Een goede trappelzak biedt niet alleen veiligheid, maar ook geborgenheid. Baby’s en kindjes willen weliswaar vrij kunnen bewegen; ze willen ook een veilig, geborgen gevoel hebben. Met een trappelzak ligt jouw kleintje in een cocon, terwijl hij/zij wel kan bewegen. Dat is voor baby’s en kleine kindjes het ultieme gevoel. Trappelzakken kopen is handig en verstandig voor iedere ouder. Om een fijne trappelzak te kopen, hoef je uiteraard de deur niet uit. Dat doe je gewoon bij ons in de webshop. Veel ouders schaffen meerdere trappelzakken aan. Dat is vaak geen overbodige luxe. Ongelukjes kunnen gebeuren, ook in bed. Wanneer je kindje spuugt of zijn/haar luier doorlekt, bijvoorbeeld. Het komt nu eenmaal voor. Slapen zij in een trappelzak, dan hoef je vaak niet middenin de nacht het hele bed te verschonen. Trek je kindje een schone pyjama en trappelzak aan en hij/zij kan weer lekker verder slapen.

Soorten trappelzakken

Trappelzakken zijn niet alleen lekker om in te slapen, maar ook om in te spelen. Bijvoorbeeld wanneer je kleintje op een speelkleed ligt. Niet voor niets heten ze “trappelzakken”. Het zijn zowel slaapzakken als zakken waarin lekker bewogen en gespeeld kan worden. Iets grotere baby’s die al kunnen kruipen, hebben meestal ook geen moeite om zich in de zak te verplaatsen. In trappelzakken kunnen zij voldoende bewegen terwijl hun comfort gegarandeerd is. Een trappelzak is ook ideaal om mee te nemen onderweg of op reis. Er zijn eigenlijk twee verschillende soorten trappelzakken. Alle trappelzakken zijn hetzelfde, maar je kunt kiezen voor een trappelzak met of zonder mouwen. Wil je trappelzakken kopen, dan is het handig om zowel mouwloze trappelzakken als trappelzakken met mouwen te kopen. Wanneer het warm is, volstaat een trappelzak zonder mouwen vaak, terwijl je wanneer het koud is juist ook de armpjes van je baby of kindje warm wilt houden. Een goede, warme trappelzak is in veel gevallen al voldoende. Je hoeft vaak je kindje dan niet eens extra af te dekken. Natuurlijk bieden wij je ook keuze uit trappelzakken van verschillende materialen en met dunne of juist dikke voering.

Ruim assortiment

Trappelzakken zijn in de eerste plaats functioneel, maar het oog wil ook wat. Daarom bieden wij je een ruim assortiment. Hierin vind je niet alleen trappelzakken in verschillende maten voor verschillende leeftijden, en van verschillende materialen, maar ook in tal van stijlen. Van schattig tot stoer en van neutraal tot trendy: voor ieder kind en iedere ouder zijn er in ons assortiment de perfecte trappelzakken te vinden. In vrijwel alle kleuren, dus als jij een ouder bent die het leuk vindt om ook de details in de kinderkamer helemaal voor elkaar te hebben, zul je altijd een ideale trappelzak vinden.

Bestel direct in onze webshop

Bestel direct in onze webshop en wij zullen zorgen voor een snelle levering. Al onze producten worden door vaste partners bij jou thuis bezorgd. Bestellen in onze webshop werkt veilig en vertrouwd. Persoonlijke gegevens zijn beschermd en betaling geschiedt met bekende, veilige en vertrouwde betaalmethoden. Bovendien kun je bestelde artikelen thuis passen en uitproberen op het moment dat het jou uitkomt. Geen lastig gedoe in winkels dus, met een kind dat niet wil meewerken. Vertbaudet biedt je het gemak van online bestellen met de service die je gewend bent van een fysieke winkel. Voldoet je bestelling niet aan de verwachtingen, omdat bijvoorbeeld de bestelde maat toch net verkeerd blijkt? Je kunt je bestelling binnen twee weken aan ons retourneren. Onze webshop is daarom ook geschikt voor het bestellen van cadeaus.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 2 3 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
122 artikelen 3 page(s)

Je hebt 57 artikelen op 122 bekeken

Toon meer artikelen
<< < 1 2 3 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
122 artikelen 3 page(s)