Slingers

Van slingers wordt iedereen blij. Slingers horen dan ook bij een feestje. Jong en oud worden hier vrolijk van. Maar waarom zouden slingers eigenlijk voorbehouden moeten zijn aan feestjes? Dat zijn ze ook helemaal niet. Men zegt wel eens: elke dag is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat is dan ook wat veel mensen doen. Met mooie slingers zorg je voor een hele fijne sfeer. Dat geldt in elke kamer, dus ook in de slaapkamer van je kind. Je haalt er een originele, warme decoratie en finishing touch mee in huis. Op steeds meer plekken in huis kom je slingers tegen. Veel van ons associëren slingers nog met een feest of een verjaardag. Er zijn echter ook andere soorten te koop. Soorten die sfeer toevoegen aan de ruimte en die je het hele jaar kunt laten hangen. Wat is nu een betere plek voor mooie slingers dan de kinderkamer? Dit is een vorm van decoratie waar je zoon of dochter dolgelukkig mee zal zijn. En laten we eerlijk zijn: jij zelf ook. Want met de juiste exemplaren zet je echt de puntjes op de ‘i’ qua uitstraling. In onze webshop vind je mooie, kwalitatieve slingers in verschillende soorten en uitstralingen. Wat je smaak of stijl ook is: ook voor jou hebben wij de perfecte slingers in het assortiment.

Slingers kopen

Slingers kopen: het is dus niet voorbehouden aan feestjes. Slingers kunnen een permanente decoratie zijn. Denk dan ook niet aan de feestelijke plastic exemplaren die je voor een feestje koopt en die daarna worden weggegooid of ergens in een kast belanden om er vervolgens een jaar later weer uit te worden getrokken. Onze slingers mogen het hele jaar door gezien worden. Slingers kopen doe je gewoon ook lekker online, bij Vertbaudet. De kwaliteit die wij je met al onze kleding en accessoires bieden, bieden wij je ook met onze slingers. Je weet dus dat je zorgeloos kunt bestellen omdat je altijd mooie, kwalitatief hoogwaardige slingers bestelt. Dit zijn slingers die je met trots op kunt hangen die lang mooi blijven. Ideaal voor op de kamer van je dochter/zoon, maar ook zeer geschikt in bijvoorbeeld de speelhoek.

Soorten slingers

Natuurlijk vind je in onze webshop diverse soorten slingers. Want slingers zijn een heel persoonlijke versiering. Wie op zoek is naar stijlvolle, neutrale slingers komt bij ons absoluut aan zijn/haar trekken. Maar ook voor wie op zoek is naar een bepaalde soort slinger, bieden wij meer dan genoeg. De klassieke slinger met vlaggetjes is natuurlijk bij iedereen bekend. Uiteraard verkopen wij deze ook, want een collectie is zonder een slinger met vlaggetjes natuurlijk niet compleet. Van deze vrolijk gekleurde vlaggetjes wordt elke ruimte leuker en ja, ze zijn natuurlijk ook perfect geschikt voor decoratie bij een feestje. Minstens net zo gewild zijn de slingers met bolletjes. Deze zie je overal terug, van interieurmagazines tot daadwerkelijk bij mensen thuis. En dus ook op de kinderkamer. Ze hebben bovendien een dubbele functie, want ze zijn voorzien van verlichting. Zo zorgen ze ook wanneer het donker is voor een gezellige sfeer. Ook als alternatief voor een nachtlampje, bijvoorbeeld. Maar kijk gerust verder in ons assortiment, want wij bieden je nog veel meer soorten slingers. Denk aan diverse andere vlaggetjes, verschillende materialen, schattige regenbogen, maantjes en meer.

Ruim assortiment

Je las het hierboven al: wij bieden je een ruim assortiment. Dat is een van de speerpunten van Vertbaudet en dat is bij onze slingers zeker niet anders. Wij vinden het belangrijk dat iedereen iets te kiezen heeft en kan slagen in ons assortiment. Neem dus rustig de tijd om de verschillende mogelijkheden te bekijken en laat je zoontje en/of dochtertje natuurlijk lekker meekijken. Hij/zij zal zeker een favoriete slinger hebben. Onze slingers vormen tevens een prachtig cadeau voor een ander. Origineel, toch? Elk kindje wordt blij van mooie slingers op de kamer, dus reken maar dat dit cadeau met open armen wordt ontvangen.

Bestel direct in onze webshop

Bestel jouw favoriete slingers direct in onze webshop. Alle producten zijn voorzien van goede foto’s en duidelijke beschrijvingen en specificaties. Heb je desondanks toch nog een vraag, dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Onze klantenservice staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je van meer informatie te voorzien. Wanneer je bij ons slingers bestelt, gebeurt dit altijd veilig. Je bestelt via een versleutelde verbinding en rekent af met een vertrouwde betaalmethode. Onze vaste partners zorgen voor een snelle bezorging. Mocht je bestelling onverhoopt niet voldoen, dan kun je de slingers in de originele, onbeschadigde verpakking binnen twee weken aan ons retourneren.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
10 artikelen 1 page(s)
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Vilten slinger Brocéliande
Vertbaudet
€15.00
; Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Slinger met bloemen en pompons
Vertbaudet
€37.99
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Vlaggetjesslinger van tricot
Vertbaudet
€28.99
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Lichtgevende ballen slinger
Vertbaudet
€36.99
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Vlaggetjesslinger van tricot
Vertbaudet
€28.99
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Lichtslinger teddyberen
Vertbaudet
€45.99
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Lichtgevende ballen slinger
Vertbaudet
€36.99
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Lichtgevende ballen slinger
Vertbaudet
€36.99
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Slinger-Slinger met pompons en regenboog van rotan
Vertbaudet
€43.99

Je hebt 10 artikelen op 10 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
10 artikelen 1 page(s)