Een kinderkapstok: dat is een goed idee. Net als jij heeft ook jouw kind waarschijnlijk meerdere jassen en vesten. De familie kapstok raakt dan al snel vol. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om een leuke kinderkapstok aan te schaffen. Zo’n kapstok plaats je natuurlijk op de juiste hoogte, zodat je zoontje en/of dochtertje eenvoudig zelf erbij kan. Handig, want vroeg of laat wil je waarschijnlijk dat kids hun eigen jassen op gaan hangen. Uiteraard voldoet een goede kinderkapstok ook aan de wensen en eisen van jouw kind op het gebied van uitstraling. Wij weten waar je naar op zoek bent.

Kinderkapstok kopen

Een kinderkapstok kopen, gebeurt vroeg of laat in bijna elk huishouden met kinderen. Een normale kapstok komt - zeker in een huishouden met meerdere kinderen - al snel vol te hangen. Even snel je jas pakken, is er dan niet meer bij. Eerst moeten de jassen van de kinderen aan de kant. Dat is niet bepaald handig, maar ook helemaal niet nodig: geef je kind(eren) gewoon een eigen kapstok. Voor kinderen zelf is het ook handig. Besluit jij een kinderkapstok te kopen, reken dan maar dat dit jou in dank wordt afgenomen. Niets voelt zo goed voor kinderen als serieus te worden genomen door volwassenen. Een eigen kapstok: in hun beleving is dat nogal wat. Maar je koopt een kinderkapstok natuurlijk niet alleen zodat je zoon of dochter helemaal trots kan zijn: het is ook gewoon hartstikke handig. Zeker wanneer je kinderen iets groter worden en bijvoorbeeld buiten gaan spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Met een eigen kapstok, op de juiste hoogte, zijn ze niet elke keer afhankelijk van papa of mama. Ze kunnen lekker hun eigen jas (of tas) pakken of ophangen. Dat is voor jou als ouder ook wel zo prettig, want vroeg of laat moeten zij dit echt gaan leren.

Soorten kinderkapstokken

Wat voor reguliere kapstokken geldt, geldt ook voor kinderkapstokken. Er zijn verschillende soorten kinderkapstokken te koop. Uiteraard, zouden wij zeggen, want het is belangrijk dat je een kapstok kunt kopen die perfect past in de ruimte waar deze komt te hangen. In een krappe hal wil je bijvoorbeeld misschien een compacte kinderkapstok aan de muur hangen. Heb je veel ruimte, dan is juist een staand exemplaar misschien wel fraai. En ook voor een kapstok in de kinderkamer is er meer dan genoeg keuze. Zowel voor onze wandkapstokken als voor onze staande kinderkapstokken geldt dat deze uitstekende kwaliteit bieden. Ze moeten immers wel veilig zijn voor kinderen. Ze zijn voor kinderen dan ook makkelijk in gebruik, en natuurlijk hartstikke leuk om te zien.

Ruim assortiment

Wie Vertbaudet kent, weet dat wij altijd een ruim assortiment bieden. Ook op het gebied van kinderkapstokken. Bestel een leuke kinderkapstok als verrassing voor je zoon of dochter, óf laat hem/haar lekker zelf meekijken in ons aanbod in de webshop. Wedden dat je kind al heel snel een favoriete kinderkapstok vindt die simpelweg in huis gehaald moét worden? Heb je wel eens nagedacht over een leuke kinderkapstok als cadeau voor een ander? Wij weten namelijk hoe lastig het kan zijn om een leuk cadeautje voor een (klein) kind te verzinnen. Ze komen al om in de spullen en de kans is best groot dat ze op hun verjaardag veel van hetzelfde krijgen. Wij durven onze hand er wel voor in het vuur te steken dat niemand denkt aan een mooie kinder kapstok.

Neem contact op voor meer informatie

Bij al onze kinderkapstokken vind je niet alleen heldere beschrijvingen en specificaties, maar ook mooie foto’s. Niet alleen van het product an sich, maar ook als onderdeel van het interieur. Zo krijg je een perfecte indruk van hoe de kapstok eruit kan komen te zien. Want je shopt weliswaar online; je wilt natuurlijk wel weten wat je in huis haalt. En mocht de bestelling om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze binnen twee weken retourneren. Wij garanderen je echter dat het aan de kwaliteit van de producten niet zal liggen. Heb je vragen voordat je wilt bestellen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor je klaar. Wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt. Is je vraag beantwoord, dan haal je de door jou gewenste kinderkapstok snel in huis. Bestellen is veilig, via een versleutelde verbinding en met vertrouwde betaalmethoden. Verzending geschiedt met behulp van vaste partners.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
14 artikelen 1 page(s)
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Kapstok leeuwen in raffia
Vertbaudet
€22.99 €18.39
20%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Sixties kapstok
Vertbaudet
€28.99 €23.19
20%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Kapstok met dinohaken
Vertbaudet
€27.99 €19.59
30%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Kapstok met haken met jungledieren
Vertbaudet
€17.99 €14.39
20%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Zonnestraal kapstok
Vertbaudet
€22.99 €16.09
30%
; Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Haken 'maan en sterren'
Vertbaudet
€45.99 €36.79
20%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Rotan bloem kapstokhaak
Vertbaudet
€17.99 €12.59
30%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Klerenstandaard naturel/wit
Vertbaudet
€109.99 €87.99
20%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Kapstop HANOÏ
Vertbaudet
€57.99 €46.39
20%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Kapstok Regenboog
Vertbaudet
€57.99 €40.59
30%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Haken met legplanken voor boeken - LIGNE CONFETTI
Vertbaudet
€40.99 €28.69
30%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Kledingrek Maison
Vertbaudet
€154.99 €123.99
20%
;
Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Set van 3 sterhaken LIGNE SIRIUS
Vertbaudet
€20.99 €14.69
30%
; Linnengoed en decoratie-Decoratie-Kapstok, kleiderhaken-Bedhaak EVEREST-COLLECTIE
Vertbaudet
€22.99 €18.39
20%

Je hebt 14 artikelen op 14 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
14 artikelen 1 page(s)