Barbie poppen

Barbie poppen: ze zijn wereldberoemd en lopen al heel wat decennia mee. Logisch dus dat ook jouw kind hier helemaal weg van is. Barbie poppen raken nooit uit de mode. Kijk snel in onze webshop om ons omvangrijke en gevarieerde assortiment te bekijken en vind het ideale Barbie speelgoed voor jouw kind.

Barbie poppen kopen

Barbie poppen kopen is één van de meest zekere manieren om meisjes gelukkig te maken. Trouwens, niet alleen meisjes. Ook veel kleine jongetjes spelen graag met Barbie poppen. Barbie poppen behoren wereldwijd tot het populairste en bekendste speelgoed. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Kleine kinderen ontwikkelen zich in een zeer hoog tempo. Barbie poppen kunnen een belangrijk deel van die ontwikkelingen uitmaken. Voor een groot gedeelte staat spelen bij kinderen namelijk in het teken van ontdekken en ontwikkelen. Dit betekent onder andere dat zij graag situaties uit het echte leven naspelen. Dit geeft hen niet alleen plezier; ze leren er ook van. Als er één type speelgoed geschikt is voor het naspelen van alledaagse dingen, dan zijn het wel Barbie poppen. Wij zien slechts poppen: kinderen zien mensen met wie ze hele avonturen kunnen beleven. Ze laten hun fantasie de vrije loop en als ouder is het toch heerlijk om te zien wat die kleintjes allemaal bedenken met hun favoriete poppen? Kinderen ontdekken al jong het menselijk lichaam en de rol van kleding en verzorging. Barbie poppen bieden een leuke en veilige manier om ook op deze gebieden op ontdekkingstocht te gaan. Te meer omdat er allerlei leuke accessoires verkrijgbaar zijn waarmee het nog leuker spelen en ontdekken is. Outfits wisselen, haren kammen…. En natuurlijk moeten de Barbie poppen ook eten en slapen: het is allemaal net echt. Althans, voor kleine kinderen. Met de juiste meubeltjes en accessoires speel je het echte leven zo na.

Soorten Barbie poppen

Omdat Barbie poppen zo populair zijn, heb je ook keuze uit veel verschillende soorten Barbie poppen. De naam “Barbie” is een merknaam. Dit type pop is echter dermate populair geworden dat de naam Barbie niet alleen maar wordt gebruikt voor de mateloos populaire pop van fabrikant Mattel, maar voor alle soortgelijke poppen. Een beetje zoals een terreinwagen voor veel mensen een Jeep is, is een pop voor veel kinderen al snel een Barbie. Er zijn dus tal van Barbie poppen en Barbie-achtige poppen, waarvan je er veel terugvindt in ons assortiment. Sommige eenvoudig, andere meer uitgebreid, maar nog belangrijker: er zijn mooie poppen voor diverse budgetten.

Ruim assortiment

In ons ruime assortiment moet ieder kind een ideale Barbie pop kunnen kiezen. Diversiteit is belangrijk. Zoals er verschillende mensen zijn, zijn er ook verschillende barbies. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende de kiezen is en dat iedereen een Barbie of vergelijkbare pop kan vinden die bij hem/haar past. Daarom vind je in ons assortiment Barbie poppen van verschillende types, etniciteiten en soorten met allerlei verschillende uitstralingen. De grote diversiteit is niet alleen van toepassing op de poppen, maar ook op de verschillende accessoires. Sommige kinderen zijn al helemaal happy met een pop en hebben eigenlijk niets anders nodig. Andere kindjes willen naast een mooie pop vaak meerdere poppen of diverse accessoires om echt het maximale uit hun Barbie poppen te halen. In veel gevallen is dit een goede investering want kinderen ontgroeien Barbie poppen niet snel. Maar al te vaak staan ze garant voor vele jaren speelplezier.

Neem contact op voor meer informatie

Al onze Barbie poppen zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen en specificaties. Zo kun je eenvoudig zien op de pop die je op het oog hebt bij jouw kind past. Ook kun je uiteraard duidelijke foto’s bekijken voordat je bestelt. Desondanks kan het natuurlijk zo zijn dat je nog een vraag hebt of meer informatie wilt alvorens je tot bestellen overgaat. Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem gerust via de mail of telefonisch contact met onze klantenservice op. Wij helpen je met veel plezier verder en voorzien je van de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Heb je wel al direct de ideale Barbie pop gevonden? Bestel dan snel en veilig in onze webshop. Je rekent af via een beveiligde verbinding met vertrouwde betaalmethoden. Onze vaste partners zorgen voor een snelle levering. Blijkt na de levering dat de door jou bestelde pop toch niet helemaal is zoals je had verwacht, of moet deze om een andere reden worden geretourneerd? Dat is geen probleem. De Barbie poppen kunnen ongebruikt en in de originele verpakking binnen veertien dagen worden teruggestuurd.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
23 artikelen 1 page(s)
;
Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Poppenhuis mannequinpoppen
Vertbaudet
€159.99
;
Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Badkamermeubels voor een popmannequin
Vertbaudet
€45.99
;
Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Keukenmeubels voor popmannequin
Vertbaudet
€45.99
Djeco
Djeco
;
Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Pop Poméa - DJECO
€45.99
Djeco
Djeco
;
Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Pop Poméa - DJECO
€45.99
Buki
Buki
; Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Kapperskop met schroefklem BUKI
€45.99
Corolle
Corolle
; Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Pop Valentine Pyjamaparty - COROLLE Girls
€40.99
Corolle
Corolle
; Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Garderobeset Fluo - COROLLE Girls
€24.99
; Speelgoed-Poppen-Barbiepoppen en toebehoren-Tuin voor mannequinpop
Vertbaudet
€20.00

Je hebt 23 artikelen op 23 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
23 artikelen 1 page(s)