Evenwichtspeelgoed

Op evenwichtspeelgoed raken kinderen niet snel uitgekeken. Dit speelgoed biedt keer op keer een grote uitdaging en staat garant voor veel speelplezier. Alleen of samen, want met dit speelgoed kunnen papa en mama ook meespelen.

Evenwichtspeelgoed kopen

De ontwikkeling van kleine kinderen is altijd geweldig om van dichtbij mee te maken. Je ziet het onder andere in de manier waarop zij spelen. Lange tijd lijkt hun spel weinig concrete doelen te hebben. Onderschat dit echter niet: kleine kinderen nemen van alles in zich op. Bovendien gaat het er natuurlijk vooral om dat je kind plezier heeft. Maar op een gegeven moment merk je dat zij behoefte krijgen aan meer uitdaging. Dat is een perfect moment om evenwichtspeelgoed te kopen. Met evenwichtspeelgoed bedoelen wij speelgoed waarbij het draait om inzicht: het evenwicht moet worden bewaard om goed te kunnen bouwen. Het is een vorm van bouwspeelgoed die vraagt om inzicht en concentratie en die kinderen een groot gevoel van voldoening geeft.

Soorten speelgoed voor evenwicht

Er zijn verschillende soorten speelgoed voor evenwicht. Meestal bestaat dit speelgoed uit verschillend gevormde blokken waarmee opdrachten kunnen worden uitgevoerd. Omdat de blokken verschillende afmetingen, vormen en zwaartepunten hebben, moeten ze allemaal op een verschillende manier worden gestapeld om het doel te halen. Dit zorgt elke keer weer voor een prachtige uitdaging. Dergelijk speelgoed voor evenwicht is nog niet weggelegd voor de kleinste kindjes. Iets oudere kinderen die op zoek zijn naar een leuke uitdaging, worden hier echter op hun wenken mee bediend. Als ouder zul je merken dat het voor jou ook net zo leuk en uitdagend is. Ook zul je ervaren dat je kind hier op den duurt ontzettend handig in wordt. Zo worden evenwichtsspellen leuke spellen voor de hele familie om het tegen elkaar op te nemen. Waar je eerst nog met gemak van je zoon of dochter wint, merk je misschien al snel dat hij/zij er zo goed in wordt dat je echt tot het uiterste moet gaan om te kunnen winnen. Wat een heerlijke familiestrijd.

Ruim assortiment

Bij Vertbaudet kun je bij vrijwel alle producten rekenen op een ruim assortiment. Of het nu gaat om kleding, accessoires of speelgoed. Qua evenwichtsspeelgoed bieden wij een overzichtelijk assortiment, wat vooral te maken heeft met het feit dat het hier meestal hetzelfde soort speelgoed betreft. Wij kiezen altijd voor kwaliteit. Daarom vind je bij ons hoogwaardig evenwichtsspeelgoed van goede, veilige materialen. Dit speelgoed staat garant voor vele jaren lang heel veel speelplezier.

Bestel direct in onze webshop

Wil je snel goed evenwichtsspeelgoed in huis halen? Bestel dan direct in onze webshop. Bestellen is snel en veilig, want je rekent via een beveiligde verbinding af via een vertrouwde betaalmethode. Onze vaste partners zullen zorgen voor een snelle verzending. Mocht na ontvangst blijken dat het speelgoed onverhoopt toch niet is wat je ervan had verwacht? Ongebruikte producten mogen in de originele verpakking binnen veertien dagen worden geretourneerd. Heb je eerst een vraag over het evenwichtsspeelgoed? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
9 artikelen 1 page(s)
;
Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-Evenwichtsspel van FSC¨-hout
Vertbaudet
€114.99
;
Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-Evenwichtsspel
Vertbaudet
€27.99
;
Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-Spel Vind het snel!
Vertbaudet
€34.99
;
Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-Visspel 3D
Vertbaudet
€15.00
Djeco
Djeco
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-Little Action DJECO
€20.99
;
Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-FSC® houten motorisch parcours
Vertbaudet
€326.99
;
Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-Magnetisch vissen
Vertbaudet
€22.99
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Evenwichtsspeelgoed-Helse houten toren
Vertbaudet
€15.00

Je hebt 9 artikelen op 9 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
9 artikelen 1 page(s)