Geheugenspellen

Geheugenspellen zijn een hele fijne vorm van speelgoed. Ze combineren plezier met een uitdaging en leren. Help je kindje met zijn/haar ontwikkeling op de leukst denkbare manier. Want met een leuk geheugenspel kun je als ouder ook meedoen.

Geheugenspellen kopen

Geheugenspellen kopen, combineert het nuttige met het aangename. Dit is een uitstekend voorbeeld van hoe speelgoed tegelijkertijd educatief en leuk kan zijn. Voor je kind is het een leuk spelletje dat hij/zij met papa of mama of oudere broertjes/zusjes kan spelen. Dát is wat telt: plezier maken. Maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen wanneer je kindje tegelijkertijd al belangrijke vaardigheden traint. Geheugenspellen zijn ook precies om die reden ontwikkeld: je kind helpen met de ontwikkeling op een leuke, stimulerende manier. Belangrijk daarbij is dat het spel aansluit op de belevingswereld van je kind. Dus met vrolijke kleuren, leuke vormen of herkenbare figuurtjes. Het resultaat is dat een geheugenspel voor je kind ook echt aan zal voelen als een spel. Niet als een oefening of een verplichting.

Soorten geheugenspellen

Natuurlijk kun je kiezen uit diverse soorten geheugenspellen, passend bij de leeftijd en ontwikkeling van je kind. Je kunt al heel vroeg beginnen met geheugenspelletjes. Zodra baby’s interesse beginnen te tonen in vormen en kleuren, ga je hier al spelenderwijs mee aan de slag. Het maakt helemaal niet uit als je kindje op dat moment nog niet doorheeft wat er van hem/haar wordt verwacht: het gaat in de eerste plaats om plezier en spelenderwijs ontdekken. Je zult merken dat wanneer je kind zich ontwikkelt, hij/zij het spel ineens razendsnel doorkrijgt. Vanaf dat moment beginnen kinderen echt te leren. Het kan dan natuurlijk zo zijn dat de lol er snel vanaf gaat. Kinderen hebben een positieve uitdaging nodig. Wanneer het spel te makkelijk wordt, zal de interesse snel verloren gaan. Daarom is het goed om te weten dat er altijd nieuwe uitdagingen zijn. Er zijn geheugenspellen voor alle leeftijden. Is je kind aan een nieuwe uitdaging toe, dan kun je weer een nieuw spelletje in huis halen dat weer garant staat voor veel speelplezier.

Ruim assortiment

Vertbaudet biedt je een ruim assortiment met leuke geheugenspellen voor jong en oud(er). Van spelletjes met leuke legfiguurtjes, tot kwartet, observatiespellen en memory. Er is dus altijd wel een spel te vinden dat past bij jouw kind. Alle geheugenspellen in ons assortiment zijn leuk, uitdagend en effectief. Ze zijn met een duidelijk doel ontwikkeld door specialisten die weten hoe plezier, leren en een uitdaging gecombineerd moeten worden. Wedden dat jouw kindje er ook met zeer veel plezier mee zal spelen?

Bestel direct in onze webshop

Heb je een leuk geheugenspel gevonden? Bestel dan direct in onze webshop. Zo’n spel is natuurlijk ook hartstikke leuk als cadeau. En mocht het onverhoopt niet bevallen, dan kan het artikel binnen twee weken in de originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Bestellen bij Vertbaudet is gemakkelijk en veilig: je rekent af via een beveiligde verbinding, met een vertrouwde betaalmethode. Meta description: Denkspellen zijn educatief speelgoed waar je kind echt wat aan heeft. Bekijk het uitgebreide aanbod van Vertbaudet en shop nu online.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
26 artikelen 1 page(s)

Je hebt 26 artikelen op 26 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
26 artikelen 1 page(s)