Voor je kindje kunnen knuffeldoekjes ontzettend belangrijk zijn. Voor veel kleintjes biedt een knuffeldoekje troost en veiligheid. Overdag, maar zeker ook tijdens het slapen. Kleine kindjes kunnen hier zelf meestal nog niet om vragen. Als ouder heb je vaak wel door of er behoefte aan zo’n doekje is. Sommige kindjes zoeken namelijk zelf naar een alternatief. Maar het is toch een stuk fijner wanneer je jouw zoon of dochter een lekker doekje geeft om dicht tegen zich aan te houden? Dit helpt bij ontspannen, slapen en ziet er nog hartstikke schattig uit ook.

Knuffeldoekjes kopen

Hoe weet je nu of het tijd is om knuffeldoekjes te kopen? Niet alle kindjes hebben hier behoefte aan. En zoals wij in de inleiding al schreven: baby’s en kindjes die nog niet praten, kunnen hier niet zelf om vragen. Toch merk je als ouder vaak snel of een knuffeldoekje gewenst is of niet. Let maar eens goed op de signalen. Zo zie je bijvoorbeeld vaak dat een kindje de behoefte heeft om iets in de handen te hebben. Zeker wanneer je kindje moe wordt, kan het zo zijn dat hij/zij iets wil vasthouden of tegen zich aan wil houden. Natuurlijk bij voorkeur iets wat lekker warm en zacht is. Daar voorzien knuffeldoekjes perfect in. Merk je dat jouw kindje moeite heeft om in slaap te komen? Ook dan kunnen knuffeldoekjes uitkomst bieden. Juist bij het slapengaan hebben veel kleine kinderen behoefte aan (letterlijke) houvast. Een knuffeldoekje kan hen helpen kalmeren. Zeker jonge kinderen slapen vaak lekkerder als zij iets vast te houden hebben. Het biedt hen geborgenheid en rust. Knuffeldoekjes zijn voor kinderen namelijk veel meer dan een doekje. Ze kunnen zich hier echt aan hechten. Wij zien aan de bestellingen dat veel van onze klanten ook meerdere knuffeldoekjes bestellen. Hetzij meerdere exemplaren van hetzelfde doekje; hetzij verschillende doekjes. Want heeft jouw kindje eenmaal zo’n doekje, dan zal hij/zij dit vaak bij zich willen hebben. Dat is helemaal niet erg. Ouders vragen zich nog wel eens af of dit kwaad kan, maar dat is zeker niet het geval.

Soorten knuffeldoekjes

Er zijn verschillende soorten knuffeldoekjes en voor ieder kindje wat wils. Je kunt kiezen uit een simpel doekje, maar ook een doekje met een leuk figuurtje eraan vast, of in de vorm van een knuffel. Ieder kindje zal zo zijn/haar eigen voorkeur hebben. Hoe weet je dan wat je het beste kunt bestellen? Baby’s willen vaak iets hebben om vast te houden. Dat kan dan gewoon een doekje zijn, maar ook een lekker zacht figuurtje/knuffeltje met een doekje eraan. Zodra ze wat ouder worden, beginnen ze natuurlijk met ontdekken. Wat dikkere doekjes, of knuffeldoekjes die een extraatje bieden zoals leuke vormen om te ontdekken, genieten dan vaak de voorkeur.

Ruim assortiment

Wat voor knuffeldoekje je ook zoekt: wij bieden je een ruim assortiment. Je hebt keuze uit allerlei verschillende kleuren, soorten en vormen. Wat de voorkeur van jouw kindje ook is: in ons assortiment zul je altijd vinden wat je nodig hebt. Natuurlijk zijn wij ook bij het samenstellen van het aanbod van onze knuffeldoekjes kritisch. Je kunt altijd rekenen op hoge kwaliteit en goede materialen. Veel van onze knuffeldoekjes zijn ook te wassen. Dat kan belangrijk zijn, zeker wanneer ze overal mee naartoe worden genomen. Bovendien hebben kleine kinderen natuurlijk de neiging om spullen in hun mond te stoppen, en kan er ook altijd een ongelukje gebeuren.

Neem contact op voor meer informatie

In onze webshop vind je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt er bij alle knuffeldoekjes een beschrijving lezen. Heb je desondanks vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze klantenservice helpt je graag. Wij kunnen je meer vertellen over onze producten en samen met jou op zoek gaan naar het meest geschikte knuffeldoekje. Heb je wel direct een knuffeldoekje gevonden dat aan al je wensen en eisen voldoet? Bestel dan direct, snel en veilig in onze webshop. Je rekent af met een vertrouwde, veilige betaalmethode. Dankzij verzending door vaste partners, heb je jouw bestelling snel in huis. Mocht blijken dat deze onverhoopt niet helemaal is zoals verwacht? Dat is geen enkel probleem. Bestellingen kunnen, mits ongeopend, binnen twee weken aan ons worden teruggestuurd. Dat maakt ook het kiezen van een knuffeldoekje als cadeau voor een ander een stuk makkelijker. Wij kunnen ons niet voorstellen dat zo’n cadeau niet in de smaak valt. Maar mocht dit toch zo zijn, dan weet je in elk geval dat het geretourneerd kan worden.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 2 3 4 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
189 artikelen 4 page(s)

Je hebt 57 artikelen op 189 bekeken

Toon meer artikelen
<< < 1 2 3 4 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
189 artikelen 4 page(s)