Autootjes

Als je één soort speelgoed moest noemen dat eigenlijk altijd wel in de smaak valt, dan is het toch wel autootjes? Bijna alle kinderen vinden het leuk om met autootjes te spelen. Jongens én meisjes. Want met de juiste autootjes kunnen zij hun fantasie de vrije loop laten. Kijk snel naar de leuke modellen in onze collectie.

Autootjes kopen

Soms is de oplossing heel simpel wanneer jij je afvraagt wat je nu weer voor speelgoed moet kopen. Autootjes kopen is in vrijwel alle gevallen een veilige keuze die absoluut gewaardeerd wordt. Dat geldt zeker voor de allerkleinsten, want baby’s spelen maar wat graag met alles dat rijdt en rolt. Wanneer je aan autootjes denkt, denk je misschien (nog) aan jongetjes. Anno nu maakt het eigenlijk helemaal niet meer uit. Wat is nu nog typisch jongensspeelgoed of meisjesspeelgoed? Ook heel veel meisjes vinden het te gek om met autootjes te spelen. Autootjes kopen staat vaak garant voor urenlang speelplezier. Elke dag weer. Autootjes hebben een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn autootjes perfect geschikt om de fantasie mee te prikkelen. Kindjes kunnen er lekker mee rondrijden en hun eigen avonturen verzinnen. Het is eenvoudig om autootjes te betrekken bij ander speelgoed of andere vormen van spelen. Omdat autootjes gemaakt zijn om fysiek mee te spelen, mag je erop vertrouwen dat deze tegen een stootje kunnen. Dat is bij Vertbaudet altijd absoluut het geval. Wij zijn altijd streng op de kwaliteit van de artikelen die wij verkopen. Leuke autootjes aanschaffen betekent ook dat je een duurzame aankoop doet. Dit is een voorbeeld van speelgoed dat niet snel zal gaan vervelen. Koop je auto’s die geschikt zijn voor een baby, dan zal je kind tot ver in de peuterleeftijd hiermee willen blijven spelen. Autootjes voor wat oudere kinderen blijven zelfs leuk tot ver na de kleuterleeftijd.

Soorten autootjes

Natuurlijk heb je de keuze uit diverse soorten autootjes. Voor de allerkleinsten hebben wij wat grotere modellen. Dit zijn autootjes die specifiek zijn ontworpen voor baby’s en kleine kinderen. Dit betekent onder andere dat ze ronde, gladde vormen hebben, makkelijk zijn vast te houden en te hanteren en absoluut tegen een stootje kunnen. Ook bevatten deze autootjes geen kleine of breekbare deeltjes die voor baby’s en kleine kinderen een gevaar kunnen vormen. Zo kunnen je kinderen hier zorgeloos mee spelen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook autootjes voor iets oudere kindjes. Dit kunnen allerlei soorten auto’s zijn: klein, groot, interactief, als onderdeel van een set of stand alone. Waar je kind ook van houdt: er zijn altijd autootjes die hierbij passen. Sommige kindjes spelen graag puur met gebruik van hun fantasie. Anderen worden juist geprikkeld door accessoires zoals een baan. Ook voor dergelijke accessoires kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan zo’n geweldige plattegrond met wegen: een speelkleed speciaal om op te spelen met autootjes. Een bijzondere categorie zijn de op afstand bestuurbare auto’s. Dit zijn autootjes die doorgaans geschikt zijn voor wat oudere kindjes en die ontzettend veel speelplezier bieden. Wij hebben echter ook speciale op afstand bestuurbare autootjes/motoren voor kleine kindjes (vanaf 2 jaar). Deze kenmerken zich door een intuïtieve bediening. Dit is niet alleen geweldig speelgoed voor binnen, maar ook voor buiten op straat of in de tuin. Voor wat voor autootjes je ook gaat: wij bieden een mooi assortiment met voor ieder wat wils. Onze autootjes zijn ook een geweldig cadeau voor een kind van een ander.

Ruim assortiment

Neem een kijkje in ons ruime assortiment aan mooie autootjes. Wij verkopen dus niet alleen losse auto’s, maar ook complete sets, of bijvoorbeeld in combinatie met banen. Ook voor kinderen die op zoek zijn auto’s om zelf in elkaar te zitten, of die interactieve elementen bieden, hebben wij een mooie selectie. Bekijk ons assortiment dan ook samen met je kind en ga op zoek naar de ideale exemplaren.

Bestel direct in onze webshop

Wil je in onze webshop snel vinden wat je zoekt? Maak dan gebruik van de handige filters. Zo kun je onder andere sorteren op merk, kleur en prijs. Bij al onze autootjes vind je complete beschrijvingen, specificaties en heldere foto’s zodat je eenvoudig ziet wat je in huis haalt. Ondanks onze inspanningen om je zo volledig mogelijk te informeren over de producten, kan het natuurlijk voorkomen dat je nog een vraag hebt. Dat is geen enkel probleem: wij helpen je graag. Stel telefonisch of via de mail jouw vraag aan onze klantenservice en wij helpen je verder met vinden wat je zoekt.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
10 artikelen 1 page(s)
;
Speelgoed-Figuurtjes en fantasie-Autootjes, garages, banen en treinen-Houten garage 3 niveaus
Vertbaudet
€74.99
;
Speelgoed-Figuurtjes en fantasie-Autootjes, garages, banen en treinen-Autocircuit
Vertbaudet
€45.99
Smoby
Smoby
;
Speelgoed-Figuurtjes en fantasie-Autootjes, garages, banen en treinen-Little Smoby Set van 3 Voertuigen - SMOBY
€17.99
Smoby
Smoby
;
Speelgoed-Figuurtjes en fantasie-Autootjes, garages, banen en treinen-Rijsimulator Pilot V8 Driver SMOBY
€68.99
;
Speelgoed-Figuurtjes en fantasie-Autootjes, garages, banen en treinen-Hulpverleningscentrum politiebureau + brandweerkazerne in FSC® hout
Vertbaudet
€75.00
Buki
Buki
; Speelgoed-Figuurtjes en fantasie-Autootjes, garages, banen en treinen-Knikkercircuit Marbles challenge - BUKI
€32.99

Je hebt 10 artikelen op 10 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
10 artikelen 1 page(s)