Denkspellen

Met denkspellen combineer je het nuttige met het aangename: je helpt je kind in zijn/haar ontwikkeling. Terwijl kinderen spelen, leren zij belangrijke vaardigheden, variërend van geheugen, tot inzicht en coördinatie. Spelenderwijs ontwikkelen: daar draait het om. De juiste denkspellen zijn leuk en hebben een stimulerende werking. Wij hebben denkspellen voor jong en oud, die ook leuk zijn om samen met je kind te spelen.

Denkspellen kopen

Waar moet een goed spelletje voor kinderen aan voldoen? Het moet in de eerste plaats natuurlijk leuk zijn. Als een spel niet aansluit bij de belevingswereld of interesses van kinderen, zullen zij het niet leuk vinden of snel de interesse vernieuwen. Maar als ouder ben je misschien op zoek naar meer dan alleen een leuk spelletje. Je wilt je kind ook een uitdaging bieden. Al op vroege leeftijd ervaren zij het plezier van positieve spanning en de prikkeling van een beloning. Denkspellen kopen is daarom voor bijna elk kind een goede investering. Misschien ben je in de veronderstelling dat denkspellen alleen geschikt zijn voor oudere kinderen. Niets is minder waar. Er zijn heel veel verschillende soorten denkspellen verkrijgbaar voor alle leeftijden, passend bij de levensfase en het niveau van het kind. Zelfs voor baby’s zijn er al leuke denkspelletjes verkrijgbaar. En het leuke is: als ouder kun je vaak lekker meedoen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om samen met je kind te spelen en te zien hoe hij/zij zich ontwikkelt. Bij kleintjes kun je als ouder zorgen voor hulp en begeleiding. Bij oudere kinderen merk je al snel dat de denkspellen ook volwassenen meer dan voldoende uitdaging bieden en aan het denken zetten. Sommige spellen zijn heerlijk voor 1:1 duels, of juist als familiespel.

Soorten denkspellen

Om bij die denkspellen voor baby’s te beginnen: natuurlijk zijn die er. Want als er iets is dat baby’s graag doen, dan is het wel ontdekken. Baby’s ontwikkelen zich zeer snel en hebben daarbij behoefte aan uitdaging op hun eigen niveau. Denkspellen voor baby’s zijn gemaakt om helemaal aan te sluiten op hun behoeften. Dit betekent dat veel van die spellen bijvoorbeeld werken met leuke kleuren en vormen. Door dit soort spelletjes ontwikkelen kleintjes hun inzicht: welk vormpje past waarin, of door welk gaatje? Baby’s kunnen hier echt uren zoet mee zijn. De uitdaging brengt hen plezier. Soms misschien ook een beetje frustratie, maar dan ben jij er natuurlijk als ouder om te helpen. Met de juiste denkspellen wennen baby’s al snel aan het principe van beloning en leren zij de waarde van hun eigen handelen waarderen. Trots dat ze zijn wanneer iets lukt. Wanneer kindjes wat ouder worden, krijgen zij natuurlijk behoefte aan andere soorten denkspellen. Het leuke is: hoe ouder ze worden, des te meer variatie in denkspellen er ontstaat. Van geheugenspelletjes tot leuke inzichtspellen, spannende één tegen één spelletjes (denk aan klassiekers zoals “Vier op een rij”), maar zelfs schaakspellen voor kinderen. Spelenderwijs leren zij dus ook denkspellen die zelfs volwassenen nog spelen.

Ruim assortiment

Ben je op zoek naar een ruim assortiment aan denkspellen, dan ben je bij Vertbaudet aan het juiste adres. Wij zijn er op alle gebieden voor baby’s en kinderen van zeer diverse leeftijden. Ook wanneer het op spelen en leren aankomt. Want wat is er nu mooier dan deze twee aspecten combineren? In ons assortiment vind je werkelijk alle soorten denkspellen. Van kleurrijke vormspelletjes voor baby’s tot memory en domino op alle niveaus. Maar ook geweldige denkspellen voor iets oudere kinderen, zoals sudoku, kaartspellen, schaken en tal van strategische en inzichtsspellen.

Bestel direct in onze webshop

Bekijk de leukste denkspellen in onze webshop en bestel deze direct. Bestellen is snel en eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar een leuk denkspel voor je eigen kind, of een cadeau voor iemand anders. Je bestelt bij ons altijd veilig, via een versleutelde verbinding en met behulp van een vertrouwde betaalmethode. Onze vaste partners zorgen voor een snelle bezorging bij jou thuis. En maak je geen zorgen: mocht onverhoopt blijken dat het spel niet precies is wat je zoekt, dan kun je ongebruikte producten in de originele verpakking binnen twee weken aan ons retourneren. Bij al onze denkspellen kun je in een duidelijke beschrijving lezen wat zij je bieden. Maar heb je toch nog een vraag, dan staan wij voor je klaar. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan telefonisch en via de mail. Onze medewerkers helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en het geven van meer informatie zodat jij het ideale denkspel kunt vinden.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
16 artikelen 1 page(s)
Djeco
Djeco
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Piou-piou DJECO
€10.99
Djeco
Djeco
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Yam's junior DJECO
€16.99
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Houten gezelschapspel 4 op een rij!
Vertbaudet
€34.99
Djeco
Djeco
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Diamoniak DJECO
€10.99
Djeco
Djeco
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Cubissimo DJECO
€20.99
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Zeeslag van FSC®-hout
Vertbaudet
€40.99
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Koffer Mijn eerste spelletjes
Vertbaudet
€34.99
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-FSC® houten knikkerspel
Vertbaudet
€15.00
Djeco
Djeco
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Polyssimo DJECO
€18.99
;
Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Ganzenspel en Mens erger je niet
Vertbaudet
€17.99
Djeco
Djeco
; Speelgoed-Gezelschapsspellen-Denkspellen-Kaartspel Piratak DJECO
€10.99

Je hebt 16 artikelen op 16 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
16 artikelen 1 page(s)