Welke trappelzak
 kies ik?

Een trappelzak is onmisbaar voor alle baby’s tot 18 maanden oud. Je kleintje wordt helemaal omhuld zodat hij of zij extra lekker slaapt. Maak de keuze uit verschillende modellen en materialen. Wil je een trappelzak met of zonder mouwen? Van fleece of van katoen? Gewatteerd of juist niet? Lees verder en ontdek hoe je een trappelzak kiest waar je baby dag en nacht van kan genieten.

De seizoenen

Om te beginnen kies je een trappelzak die past bij de tijd van het jaar. De zomertrappelzak is gemaakt van lichte materialen en heeft geen mouwen. Hierdoor krijgt je baby het niet te warm. De wintertrappelzak is gemaakt van warme materialen zoals fluweel of fleece. Deze trappelzak is gewatteerd en heeft een omhullende pasvorm die geen tocht doorlaat. De trappelzakken van Vertbaudet hebben mouwen met drukknopen, zodat je ze eraf kunt halen in het tussenseizoen!

De trappelzak voor onderweg

Ontdek onze ingenieuze trappelzak voor onderweg. Dankzij deze trappelzak met rits hoef je je kleintje niet wakker te maken als jullie de auto in gaan. Verplaats je baby eenvoudig van het bedje naar het autostoeltje. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een avondje naar vrienden gaat. Alle trappelzakken

Wat is de TOG-waarde?

De TOG-waarde geeft aan hoeveel warmte een kledingstuk vasthoudt. Het is een indicator om te zien met welk kledingstuk je baby warm genoeg blijft bij de temperatuur in de slaapkamer.

Goed om te weten: de ideale temperatuur in een babykamer is 18 °C. Wanneer de seizoenen wisselen, verandert de buitentemperatuur. Ook in de slaapkamer kan het een paar graden kouder of warmer worden.

Kies daarom een trappelzak met een geschikte TOG-waarde. Zo makkelijk kan het zijn! Bekijk hiervoor ons overzicht.