WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×

Welkom
in de rubriek Advies

Van de eerste echografie tot de zindelijkheidstraining en de keuze van een geschikte autostoel ... We kunnen je op elk punt advies geven wanneer het gaat over je kinderen!

Welke trappelzak
 kies ik?

Een trappelzak is onmisbaar voor alle baby’s tot 18 maanden oud. Je kleintje wordt helemaal omhuld zodat hij of zij extra lekker slaapt. Maak de keuze uit verschillende modellen en materialen. Lees verder en ontdek hoe je een trappelzak kiest waar je baby dag en nacht van kan genieten.

Welke trappelzak is geschikt voor dit seizoen?

Natuurlijk zijn er wintertrappelzakken, gemaakt van warme materialen, gewatteerd en bij vertbaudet voorzien van afneembare mouwen, wat perfect is voor het tussenseizoen! Zomertrappelzakken zijn lichter, mouwloos en gemaakt van ademende materialen. Maar hoe weet je precies hoe warm de trappelzak van je baby moet zijn? Alles hangt af van waar je je bevindt en hoe wisselvallig het weer is.
Om de juiste keuze te maken, kun je kijken naar de TOG-waarde!

Wat is de TOG-waarde?

TOG staat voor Thermal Overall Grade. De waarde geeft aan hoe goed de trappelzak warmte vasthoudt. De TOG-waarde wordt gemeten in een laboratorium en staat garant voor de ideale slaaptemperatuur, en dus het welzijn van je baby.

Kortom: hoe hoger de TOG-waarde, hoe warmer de trappelzak.

  • Trappelzakken met TOG 1 en 1,5 zonder vulling zijn gemaakt van lichte materialen. Bekijk

  • Trappelzakken met TOG 2 en 2,5 zijn tijdloze cocons die geschikt zijn voor de meeste seizoenen. Bekijk

  • Trappelzakken met TOG 3 en 3,5 zijn gemaakt van warme materialen, hebben een zachte vulling en zijn geschikt voor de winter. Bekijk

De juiste TOG-waarde kiezen, een handleiding!

De ideale TOG-waarde kiezen is heel eenvoudig: raadpleeg onze tabel waarin op basis van de temperatuur in de babykamer een TOG-waarde wordt aanbevolen. Pyjama’s, body’s, … De tabel geeft ook voor elk seizoen aan welke slaapoutfits het meest geschikt zijn.

choisir le bon TOG

Lees er meer over op de adviespagina

  • Hoe vind je het juiste slaappakje? Lezen

     
  • Vind het juiste rompertje voor je baby: lees de wijzer! Lezen

     
  • Welk matras moet ik kiezen voor mijn kind? Lezen