Als het lente wordt, komen die mooie dagen er weer aan waarop je maar het liefste lekker buiten bent met je kind. Met de wisseling van de seizoenen komt daar ook ander speelgoed bij kijken. De lente en zomer zijn de perfecte seizoenen voor tuinspeelgoed. Dit speelgoed is ideaal voor buiten en je kind kan zich lekker vermaken in de tuin. Tuinspeelgoed is er voor de allerkleinsten, zoals een heus speelterrein voor een baby, maar ook voor de wat grotere kinderen. Zeker weten dat zij zich zullen vermaken met een heuse buitenkeuken.

Tuinspeelgoed kopen

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend tuinspeelgoed voor je kind? Dan ben je bij Vertbaudet aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment aan tuinspeelgoed en je kunt het gewoon online aanschaffen. Dat is handig, want zo kun je op een ontspannen manier shoppen en wordt het tuinspeelgoed binnen enkele dagen bij jou thuis afgeleverd. Daarna kan je kleintje naar hartenlust in de tuin gaan spelen. Tuinspeelgoed is overigens ook een leuk idee als cadeautje voor een kinderverjaardag. Speelgoed voor in de tuin verveelt nooit en het is altijd heerlijk om te zien hoe kinderen in de tuin spelen. Je kunt daarbij denken aan een leuk hinkelpad, maar ook aan een echt piratenschip als watertafel of aan een oplaadbare walkietalkie. Er is heel veel speelgoed voor buiten en dat is fijn, want in de lente- en zomermaanden wil je veel tijd buiten doorbrengen met je kind. Buiten zijn is goed voor je welbevinden en ook kinderen doen zo de nodige vitaminen op in de buitenlucht.

Soorten tuinspeelgoed

Er zijn veel soorten tuinspeelgoed en daardoor is er zowel voor jongere kinderen als voor oudere kinderen altijd iets geschikts te vinden. Tuinspeelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van je kind, maar is vaak ook gewoon leuk. Met een kruiwagen, tuinierset of afvalgrijper kunnen ze lekker spelen, terwijl ze zich tegelijkertijd bewust worden van werkjes in de tuin. Maar in de tuin valt ook van alles te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een insecten observatoriumset? Kinderen zijn vaak geïntrigeerd door dieren, hoe klein ze ook zijn. Met hun eigen observatie-set kunnen ze de diertjes goed bekijken en wellicht is er ook een leuk educatief boekje te vinden over de diverse soorten. Ook een buitentapijt of buitenspeelmat is natuurlijk altijd welkom. Het is fijn als je kind gewoon op blote voetjes buiten kan spelen, zonder dat deze meteen op het gras of op de tegels loopt. Een buitentapijt is dan wel zo veilig. In het aanbod van Vertbaudet vind je ook allerlei soorten spellen voor buiten. Daarbij kun je denken aan blikgooien, maar ook aan minigolf of croquet. Leuk en lekker uitdagend voor de kids! Ideaal wanneer er vriendjes of vriendinnetjes komen spelen, maar ook leuk voor broers en zussen onder elkaar. Ook een ringenset behoort al vele jaren tot het favoriete tuinspeelgoed van veel kinderen. Dit is zo’n spel dat je alleen, maar ook met anderen kunt doen. Het komt dus altijd wel van pas, hoe de gezinssamenstelling ook is.

Ruim keuze tuinspeelgoed

Het assortiment van Vertbaudet is bijzonder ruim. Je vindt bij ons niet alleen tuinspeelgoed, maar ook leuke driewielers en loopfietsen. Verder hebben wij allerlei soorten duurzaam speelgoed, zodat je kind al jong in de weer is met milieuvriendelijke artikelen. Naast speelgoed vind je bij Vertbaudet ook een ruim aanbod aan kinderkleding. Zowel voor jongens als voor meiden is er bij ons iets geschikts te vinden. Doordat wij kleding in veel verschillende maten aanbieden, vind je hier niet alleen leuke babykleertjes, maar kun je jouw kind kleden tot hij of zij ongeveer 14 jaar is. Fijn, want zo heb je één vertrouwd adres voor alle kinderkleding en speelgoed. Of je nu iets zoekt voor je eigen kind of misschien voor je neefje of nichtje, bij Vertbaudet slaag je altijd.

Bestel nu in onze webshop

Heb je het tuinspeelgoed van jouw gading al gezien? Bij Vertbaudet is het bestellen daarvan heel gemakkelijk. Het bestelproces is eenvoudig en efficiënt. Zo heb je binnen mum van tijd een bestelling geplaatst. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij voor je aan de slag. Dan kun je de gewenste artikelen binnen enkele dagen bij jou thuis verwachten. Dan kan je kleintje lekker aan de slag met het tuinspeelgoed of met een van onze andere artikelen. Verzending is bij Vertbaudet altijd gratis. Of je nu een kleine of grote bestelling plaatst, voor de verzendkosten betaal jij niets.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 2 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
102 artikelen 2 page(s)

Je hebt 57 artikelen op 102 bekeken

Toon meer artikelen
<< < 1 2 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
102 artikelen 2 page(s)