Veiligheidshekje

Heb je een woning met verdiepingen of vertrekken waar kleine kinderen beter niet kunnen komen? Dan is het aanschaffen van een veiligheidshekje een verstandige beslissing. Dit brengt je een hoop rust en houdt je kindje veilig. Bestel snel en eenvoudig online in onze webshop.

Veiligheidshekje kopen

Een veiligheidshekje kopen is meestal geen overbodige luxe. Kindjes willen nu helemaal ontdekken. Vanaf het moment dat ze kunnen kruipen, gaan zij overal naartoe. Dat zal hen als het aan henzelf ligt hoe dan ook lukken. Dit betekent dat zij ook willen gaan daar waar zij beter niet naartoe kunnen gaan. Elke woning kent gevaren voor kleine kinderen. Zeker als het gaat om trappen. Kindjes die al lopen, kunnen vaak nog niet goed traplopen. Pas als het peuters zijn kunnen zij vaak zelfstandig de trap op en af. Tot die tijd heb je liever dat ze niet in de buurt van de trap komen, maar dat is niet altijd te voorkomen. Ze kunnen altijd even aan je aandacht ontglippen. Met een veiligheidshekje, oftewel een traphekje, weet je zeker dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een eventuele val van de trap van je kindje.

Soorten veiligheidshekjes

Veiligheidshekjes hoeven niet altijd traphekjes te zijn: je kunt een veiligheidshekje namelijk ook gebruiken in een deuropening of om een bepaalde ruimte ontoegankelijk te maken voor je kind. Denk aan de keuken, hobbyruimte, de garage of een andere plek waar gevaren zijn voor kinderen wanneer ze niet in de gaten worden gehouden. Je hebt dus diverse soorten veiligheidshekjes qua functionaliteit, die eigenlijk wel allemaal op dezelfde manier werken. Maar je hebt ook verschillende soorten veiligheidshekjes als het aankomt op uiterlijk en materiaal.

Ruim assortiment

Vertbaudet biedt je ook op het gebied van een veiligheidshekje een ruim assortiment met hierin verschillende soorten hekjes van verschillende materialen en kleuren. Ook is het mogelijk om verlengstukken aan te schaffen zodat je ervoor zorgt dat de hekjes altijd goed passen. Kortom: bij ons vind je altijd een veiligheidshekje dat letterlijk en figuurlijk past.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij alle veiligheidshekjes in onze webshop kun je duidelijke beschrijvingen en specificaties lezen. Zo weet je wat je in huis haalt. Een veiligheidshekje monteren is niet moeilijk. Maar het kan natuurlijk wel zo zijn dat je nog vragen hebt voordat je tot bestelling over wilt gaan. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor je klaar. Je kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Stel ons gerust je vragen: wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je de ideale oplossing vindt. Heb je deze gevonden, bestel dan snel en eenvoudig in onze webshop. Je rekent veilig af met een vertrouwde betaalmethode via een versleutelde verbinding. Onze vaste partners zorgen voor een snelle bezorging. Mocht na ontvangst van jouw bestelling blijken dat het veiligheidshekje bijvoorbeeld toch niet past of niet is wat je zocht? Dat is geen probleem. Ongebruikte hekjes kunnen in de originele verpakking binnen 2 weken aan ons worden geretourneerd.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
13 artikelen 1 page(s)
;
Verzorging-Hekjes, veiligheid-Houten bedafsluiting
Vertbaudet
€67.99
;
Verzorging-Hekjes, veiligheid-Houten veiligheidshekje voor kinderen
Vertbaudet
€91.99
;
Verzorging-Hekjes, veiligheid-Matras voor kinderbox
Vertbaudet
€48.99
; Verzorging-Hekjes, veiligheid-Set van 2 boxkleden
Vertbaudet
€40.99
;
Verzorging-Hekjes, veiligheid-Houten veiligheidshekje VERTBAUDET
Vertbaudet
€91.99
ESSENTIELS_1
;
Verzorging-Hekjes, veiligheid-Bedhek gaas
Vertbaudet
€40.99
; Verzorging-Hekjes, veiligheid-Matras voor kinderbox
Vertbaudet
€45.99
Chicco
Chicco
;
Verzorging-Hekjes, veiligheid-Inklapbaar bedhekje van CHICCO
€63.99
;
Verzorging-Hekjes, veiligheid-Schiereiland box
Vertbaudet
€30.00
; Verzorging-Hekjes, veiligheid-Verlengstuk 17 cm voor veiligheidshekje VERTBAUDET van metaal
Vertbaudet
€14.00
; Verzorging-Hekjes, veiligheid-Verlengstuk 8,5 cm voor veiligheidshekje VERTBAUDET van metaal
Vertbaudet
€29.99

Je hebt 13 artikelen op 13 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
13 artikelen 1 page(s)