Commode

Wist je dat je ook bij Vertbaudet terecht kunt voor een mooie, kwalitatieve commode? Wij willen er op zo veel mogelijk gebieden zijn voor kinderen van diverse leeftijden. We hebben dus ook alles wat je nodig hebt voor je baby of kleine kindje. Bekijk snel onze mooie commodes en bestel eenvoudig online.

Commode kopen

Welke (aanstaande) ouder gaat er nu geen commode kopen? Voor de meeste ouders is de commode één van de eerste aankopen. Het is onderdeel van de haast verplichte spullen voor je baby. Je kunt eigenlijk niet zonder goede commode. Een commode wordt ook wel eens een luiertafel genoemd. Dat is een passende beschrijving van de functionaliteit van dit product. Op deze luiertafel kun je thuis je baby of kleintje eenvoudig verschonen. Een goede luiertafel laat je eenvoudig werken. Eenvoudig wil zeggen met voldoende ruimte en met een goede ergonomie. Je moet baby’s en kleine kinderen meerdere malen per dag verschonen. Dan is het niet alleen fijn maar ook belangrijk dat dit ergonomisch gebeurt. Ouders die besluiten om geen commode te kopen, verschonen kindjes vaak in hun bedje of op het eigen bed. Dat kan natuurlijk prima, maar bedden zijn niet ontworpen om kinderen op te verschonen. Dat merk je vooral aan de hoogte. Beter gezegd: aan het gebrek hieraan. Je moet behoorlijk voorover buigen, door je knieën zakken of zelf op je knieën gaan zitten. Dat is toch niet hoe je het hebben wilt? Koop daarom een goede luiertafel. Je zult jezelf dankbaar zijn voor deze investering. Bovendien is een goede commode niet alleen handig en ergonomisch, maar ook een aanwinst voor de kinderkamer.

Soorten commodes

We hadden het er net al even over dat een commode ook een luiertafel wordt genoemd. Hoewel een commode en een luiertafel in veel gevallen hetzelfde zijn, zijn er verschillende soorten commodes. Het verschil wordt wel eens benadrukt door de naam. Zo is voor veel mensen een luiertafel in de eerste plaats functioneel: een verschoningstafel waarop je jouw baby/kindje een schone luier aan kunt trekken of kleren aan kunt doen. Een commode is vaak net iets uitgebreider. Het verschil wordt niet altijd aangegeven door de naam, want veel mensen gebruiken de termen commode en luiertafel door elkaar. Waar het om gaat, is dat er verschillende commodes zijn met verschillende functies en uitstralingen. Zo kun je een compacte commode aanschaffen die je perfect helpt bij het verschonen of aankleden van je kind. Je kunt echter ook kiezen voor een commode die je nog meer biedt. Meer in de vorm van opbergruimte, bijvoorbeeld. Sommige commodes hebben kastjes of lades waarin je bijvoorbeeld luiers, billendoekjes en/of kleren kunt opbergen. Zulke commodes zijn dus meer kasten met verschoningsruimte erop. Deze commodes zijn dus niet alleen functioneel maar voegen ook uitstraling toe aan de kamer.

Ruim assortiment

Bij Vertbaudet bieden wij je een ruim assortiment. Naar wat voor soort commode of luiertafel je ook op zoek bent: wij hebben altijd een geschikt exemplaar voor je. Compact of riant, eenvoudig of uitgebreid en altijd in een stijl die past bij de kamer van jouw baby of kindje.

Neem contact op voor meer informatie

Het kopen van een commode is een best belangrijke stap. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je een commode koopt die aan al je wensen en eisen voldoet. Vertbaudet besteedt altijd veel aandacht aan goede informatie. Natuurlijk kun je in ons assortiment rekenen op kwaliteit. Je hebt echter niet de mogelijkheid om het product in de fysieke winkel te bekijken. Daarom vind je bij al onze commodes duidelijke beschrijvingen en specificaties. In combinatie met goede foto’s weet je op die manier precies wat je in huis haalt. Heb je toch nog een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze klantenservice beantwoordt je vragen met plezier en geef je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Heb je de perfecte commode gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en veilig online. Wij bezorgen de commode bij je thuis. Bestellen doe je altijd via een versleutelde verbinding en een vertrouwd betaalplatform. Mocht op de een of andere manier de commode toch niet aan je verwachtingen voldoen? Ongebruikte producten kunnen in hun originele verpakking binnen 14 dagen worden geretourneerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Ook niet wanneer je de commode als cadeau of verrassing voor iemand anders bestelt. Reken maar dat iedere (nieuwe) ouder blij wordt van een prachtige commode van Vertbaudet.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)
;
Verzorging-Luiertafel-Opbergbox, speciaal voor luiertafel
Vertbaudet
€27.99
Combelle
Combelle
;
Verzorging-Luiertafel-Opklapbare luiertafel COMBELLE Jade in massief beuken
€148.99
;
Verzorging-Luiertafel-Speciale luiertafel voor commodes
Vertbaudet
€51.99 €41.59
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Confetti Nature luiertafel
Vertbaudet
€63.99
;
Verzorging-Luiertafel-Set van 2 omkeerbare manden BLOEMEN
Vertbaudet
€22.99 €18.39
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Romy 42 cm luiertafel
Vertbaudet
€63.99
;
Verzorging-Luiertafel-Verschoontafel CONFETTI
Vertbaudet
€228.99 €183.19
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Set van 2 omkeerbare manden HANOÏ
Vertbaudet
€22.99 €16.09
30%
;
Verzorging-Luiertafel-Verschoningstafel HOLIDAYS LIJN
Vertbaudet
€326.99 €261.59
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Luiertafel Tipi
Vertbaudet
€326.99 €261.59
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Verschoonvlak voor babycommodes
Vertbaudet
€51.99
;
Verzorging-Luiertafel-Verschoningstafel SERIE PIROUETTE
Vertbaudet
€441.99 €353.59
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Verschoonmeubel Babyspace
Vertbaudet
€205.99 €164.79
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Universeel verschoonvlak voor babybedjes
Vertbaudet
€80.99 €64.79
20%
;
Verzorging-Luiertafel-SONGE ladekast
Vertbaudet
€360.99
;
Verzorging-Luiertafel-Luiertafel voor aan de muur.
Vertbaudet
€148.99 €104.29
30%
;
Verzorging-Luiertafel-Verschoontafel om te bouwen tot boekenkast LIGNE ECLIPSE
Vertbaudet
€303.99 €243.19
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Kast met verschoonplank 2-in-1 SERIE NOUGATINE
Vertbaudet
€498.99 €399.19
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Verschoontafel Ptitlou
Vertbaudet
€326.99 €261.59
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Luiertafel met geïntegreerd badje MagicTub VERTBAUDET
Vertbaudet
€217.99 €152.59
30%
;
Verzorging-Luiertafel-Luiertafel met kast LIGNE GRANDE OURSE
Vertbaudet
€383.99 €307.19
20%
;
Verzorging-Luiertafel-Luiertafel met geïntegreerd badje MagicTub VERTBAUDET
Vertbaudet
€217.99 €152.59
30%
Combelle
Combelle
;
Verzorging-Luiertafel-Opklapbare luiertafel Jade Combelle.
€194.99

Je hebt 28 artikelen op 28 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
28 artikelen 1 page(s)