Sieraden zwangerschap

Je vraagt je misschien af: sieraden voor je zwangerschap, zijn die dan anders dan normale sieraden? Jazeker. Natuurlijk kun je jouw normale sieraden tijdens je zwangerschap blijven dragen, maar er zijn ook speciale zwangerschapssieraden. Ontdek ze in onze webshop.

Sieraden voor je zwangerschap kopen

Sieraden voor je zwangerschap kopen kan op niet zo heel veel verschillende plekken. Dit zijn toch speciale sieraden waar jij jezelf maar ook je ongeboren kindje op trakteert. Op dat laatste komen wij dadelijk nog eventjes terug. Sieraden voor je zwangerschap kopen is misschien wel de perfecte manier om je zwangerschap nog meer betekenis te geven en hier nog meer van te genieten. Dit is een ontzettend bijzondere tijd die je natuurlijk wil vieren met een bijzonder sieraad dat je dierbaar is en blijft. Veel vrouwen dragen zwangerschap sieraden alleen tijdens hun zwangerschap. Dat hoeft natuurlijk niet, maar als dat wel zo is, is en blijft een zwangerschapssieraad iets om de rest van je leven te koesteren. Het is onlosmakelijk verbonden aan een prachtige herinnering en bijzondere periode.

Soorten sieraden voor je zwangerschap

Misschien wil je gewoon je normale sieraden blijven dragen. Vaak kan dat ook. Je ziet alleen wel dat in de laatste fase van de zwangerschap sieraden zoals ringen misschien te krap worden. Er zijn speciale soorten sieraden voor je zwangerschap. Een belangrijke plek wordt daarbij ingenomen door zwangerschapsbola's. Zwangerschapsbola’s komen van origine uit Indonesië. Dit zijn speciale kettingen met een bolletje als hanger die je op de buik draagt. Een belletje in de hanger brengt een harmonieus en rustgevend geluid voort. Wist je dat je ongeboren baby al vanaf 20 weken het geluid van het belletje kan horen in de baarmoeder? Dit is dus een hele bijzondere manier om in een vroeg stadium een band te vormen met je nog ongeboren kindje.

Ruim assortiment

Waar het op andere plekken vaak moeilijk is om speciale sieraden voor je zwangerschap te vinden, ben je bij Vertbaudet aan het juiste adres voor een ruime keuze. Wij bieden je namelijk een mooi assortiment met zwangerschapssieraden in onze webshop. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren zodat je altijd een mooi sieraad kunt vinden dat helemaal bij jou past en een al jouw wensen voldoet.

Bestel direct in onze webshop

Heb je een prachtig zwangerschap sieraad kunnen vinden in onze webshop? Bestel deze dan direct. Onze vaste partners zorgen voor een snelle verzending. Bestellen is bij ons helemaal veilig Je rekent namelijk af met een vertrouwde betaalmethode via een versleutelde verbinding. Omdat je alle bestelde sieraden ongedragen en in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons kunt retourneren, is het ook een leuk idee om een prachtig sieraad voor de zwangerschap te bestellen voor een familielid of vriendin die een kindje verwacht. Reken maar dat iedere vrouw hier blij mee zal zijn. Heb je voordat je bestelt nog vragen over onze zwangerschapssieraden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat je graag te woord en geeft je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Wij helpen je graag om het ideale sieraad te vinden.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
4 artikelen 1 page(s)

Je hebt 4 artikelen op 4 bekeken

<< < 1 > >>
 • Sorteer per prijs
 • Prijs aflopend
 • Prijs oplopend
 • Kortingspercentage
 • Nieuwe artikelen
 • Best verkocht
Afficher produits par page
4 artikelen 1 page(s)