WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×

HerroepingTerugbetaling - RETOURZENDING (herroepingsrecht)

Alle artikelen die te koop worden aangeboden op www.vertbaudet.nl komen in aanmerking voor terugbetaling, met uitzondering van de artikelen die wettelijk zijn uitgesloten, zoals bijvoorbeeld artikelen die op uw verzoek zijn gepersonaliseerd (zie artikel 7 van onze algemene verkoopvoorwaarden voor meer informatie). De Artikelen mogen niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn en moeten in hun geheel en samen met hun eventuele accessoires, gebruikershandleidingen en overige documentatie worden teruggestuurd in hun originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk.

Herroepingsrecht
U beschikt over 15 dagen vanaf de ontvangst van het laatste pakket van uw bestelling om ons op de hoogte te stellen van uw herroepingswens door ons het bijgevoegde herroepingsformulier per brief of per e-mail te sturen. U beschikt over 15 extra dagen vanaf de verzending van de retourmelding (d.w.z. 30 dagen vanaf de ontvangst van het laatste artikel van uw bestelling) om een Artikel van uw bestelling te retourneren volgens de onderstaande bepalingen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Ook als u ons niet van uw retourwens op de hoogte hebt gesteld (op de hierboven vermelde manieren), stemt Vertbaudet ermee in om uw artikel terug te nemen, op voorwaarde dat het artikel binnen 30 dagen na levering van het laatste pakket van uw bestelling aan ons is geretourneerd.

Indien het een artikel betreft dat is aangeduid met een  of een  dat aan huis is geleverd, dient u contact met ons op te nemen via +33 366 880 280 (prijs van een internationaal gesprek + eventuele meerkosten naargelang de telefoonprovider) om een afspraak te maken voor de gratis terugname van het artikel op de plaats van levering.

Retourneren
Indien u niet helemaal tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen twee weken terugsturen in de originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk, zodat het wordt terugbetaald. Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Geef aan welke artikelen u wilt terugzenden in MIJN ACCOUNT, rubriek Mijn terugzendingen.

2. Druk uw retourbon af via de knop ‘Ik druk de retourbon af’

3. Bereid uw pakket voor. Doe uw artikelen in het pakket en voeg de retourbon toe. Uw pakket is klaar!

Uw Dpd-afhaalpunt zal u een bewijs van afgifte geven.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen:
Bekijk je laatste aankopen en betaal in de Klarna-app of online.

 • via ons contactformulier
 • telefonisch op het nummer +33 366 88 02 80 (prijs van een internationaal gesprek + eventuele meerkosten naargelang de telefoonprovider), van 9.00 tot 18.00 uur van maandag tot vrijdag (behalve op feestdagen);
 • of per brief naar het adres ‘Vertbaudet Service Clientèle, 36 avenue Alfred Lefrançois, 59200 Tourcoing, Frankrijk’.

Als u dit Artikel wilt vervangen, hoeft u enkel opnieuw een bestelling te plaatsen overeenkomstig artikel 3 van onze algemene verkoopvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor de gratis bezorging, dient u uw nieuwe bestelling binnen 48 uur na de retourmelding, die u via de rubriek ‘Mijn retourzendingen’ van uw klantenaccount hebt doorgegeven, te plaatsen.

Gevolgen van de retourzending

Vertbaudet verbindt zich er vervolgens toe om, onder voorbehoud van naleving van de hierboven vermelde voorwaarden, met name de gestelde termijnen, de betaalde bedragen zo snel mogelijk te restitueren (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere bezorgwijze dan de goedkoopste standaardbezorging die wij aanbieden), uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het verzendbewijs van het aan ons gerichte pakket of na ontvangst van het pakket door ons (waarbij de eerste van deze twee datums in aanmerking wordt genomen).

Wij kunnen de terugbetaling opschorten totdat wij de artikelen hebben ontvangen of u het verzendbewijs van het aan ons gerichte pakket hebt geleverd.

De aanvaarde verzendbewijzen zijn:

 • ontvangstbewijzen, afgestempeld en gedateerd door Dpd.


Wij zullen het bedrag restitueren via hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. In ieder geval zullen er geen kosten voor deze terugbetaling in rekening worden gebracht.

Indien de bestelde Artikelen betaald zijn:

 • met een bankpas die nog geldig is, zal het bedrag van uw retourzending rechtstreeks worden gerestitueerd door middel van creditering op de bankrekening die aan de bankpas is gekoppeld;
 • met een bankpas die niet meer geldig is, zal het bedrag van uw retourzending rechtstreeks door middel van creditering op de bankrekening die aan een nieuwe geldige bankpas;
 • via iDeal, zal het bedrag rechtstreeks worden gerestitueerd door middel van creditering op de bankrekening die aan het account is gekoppeld;
 • via PayPal en het PayPal-account nog actief is, zal het bedrag van uw retourzending via uw PayPal-account worden gerestitueerd;
 • met een cadeaubon van Vertbaudet, zal het bedrag door middel van een een nieuwe cadeaukaart aan te maken.


Om Vertbaudet te helpen om zijn klanten beter van dienst te zijn, vragen wij u om uw retourreden te vermelden op de retourbon, ook al is dit niet verplicht.

In geval van niet-naleving van de retourvoorwaarden bepaald in onderhavig artikel, behoudt Vertbaudet zich het recht voor om:

 • de geretourneerde artikelen niet terug te betalen, hetzij volledig of gedeeltelijk;
 • de artikelen weg te schenken of te vernietigen.


Hebt u vragen over uw retourzending?

Voor vragen over de retourzending kunt u bellen naar +33 366 88 02 80 (prijs van een internationaal gesprek + eventuele meerkosten naargelang de telefoonprovider), van 9.00 tot 18.00 uur van maandag tot vrijdag (behalve op feestdagen). U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.