WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×

Vertbaudet is het grootste Europese merk op het gebied van kindermode en -verzorging. De onderneming heeft 8 websites die jaarlijks meer dan 100 miljoen keer worden bezocht, en verkoopt 20 miljoen producten per jaar. Bij Vertbaudet wenden we onze expertise en creativiteit aan om een exclusief aanbod te ontwikkelen dat voldoet aan de behoeften van kinderen (0 tot 12 jaar) en mama's: mode, homeartikelen, kinderverzorging, speelgoed en zwangerschapsartikelen. Vertbaudet heeft 3.500.000 klanten in Europa.

Het bedrijf werd opgericht in 1963 en stelt vandaag de dag bijna 1.200 mensen tewerk in Frankrijk. We realiseren een omzet van 325 miljoen euro. Vertbaudet heeft in Frankrijk meer dan 78 exclusieve winkels. Voor België, Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland werden er specifieke webshops gecreëerd. Het aanbod van Vertbaudet is ook wereldwijd beschikbaar via de website vertbaudet.com.

vertbaudet
in ENKELE CIJFERS


digitaal platform
voor kindermode en -verzorging
in Frankrijk en Europa

verkochte producten
per jaar


websitebezoeken per jaarVertbaudet-klanten


ONZE WAARDEN

Expertise


'Dankzij onze uitgebreide ervaring - meer dan 50 jaar! - en ons inzicht in de wereld van het kind kunnen wij aan ouders de juiste producten op het juiste moment aanbieden.

Creativiteit


We streven ernaar open en onverschrokken te zijn. We willen levensvreugde en ongedwongenheid uitstralen. We maken het dagelijks leven opnieuw betoverend met onze innovatieve producten.

Oprechtheid


Onze belangrijkste taak? Luisteren naar de ouders en ze het leven makkelijker maken!


ONS PRODUCTAANBOD

'En nog vele andere!

VIDEO'S VAN ONZE COLLECTIES