WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×

Black Friday: Babyartikelen & Baby- en kinderkleding op vertbaudet.nl

Black Friday Puériculture & Vêtement bébé et enfant sur vertbaudet.be

Eind november is het zover: Black Friday op vertbaudet.nl!

Ben jij al klaar voor Black Friday? Eind november is het weer tijd voor Black Friday-aanbiedingen! Ondertussen kun je alvast andere aanbiedingen bekijken. Maak er zeker gebruik van!

Black Friday: elk jaar kortingen op onze beste producten

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten. Deze dag wordt ook in Nederland steeds populairder en dat verheugt ons ontzettend! Black Friday is simpelweg een unieke kans om koopjes tegen zeer scherpe prijzen te scoren. Uiteraard vind je bij Vertbaudet nu al een selectie zwangerschapskleding, kinderkleding en babykleding tegen uitzonderlijke prijzen! De term Black Friday, ook wel bekend als ‘Zwarte Vrijdag’, werd in de Angelsaksische landen bijzonder populair en wordt ook in Europa steeds bekender. Een korte periode vol uitzonderlijke kortingen en aanbiedingen: wie wil dat nou niet? Misschien doet de naam bij jou wel een belletje rinkelen? Wel, het gaat om precies dezelfde dag met unieke koopjes. Tijdens Black Friday vind je inderdaad XXL-solden ... maar dan tijdens een zeer korte periode!

Black Friday: uitzonderlijke aanbiedingen op het juiste moment

Black Friday vindt elk jaar plaats op de vierde vrijdag van november, de dag na Thanksgiving, de beroemde feestdag waarop dank wordt gezegd voor alle goede, mooie dingen in het leven. Op die dag worden er exclusieve kortingen aangeboden op een selectie accessoires, kleding, beddengoed en woonaccessoires! In de Verenigde Staten wordt Black Friday enkele dagen later gevolgd door Cyber Monday, de maandag die volgt op Thanksgiving. Black Friday valt vóór de maand december en is dan ook een unieke gelegenheid om voordelig je wintergarderobe te vernieuwen of je kinderen een feestoutfit te bezorgen. Of je nu aankopen moet doen voor het nieuwe schooljaar of voor de feestdagen: dankzij Black Friday kun je voordelig je slag slaan. Ontdek ook andere producten van Vertbaudet als babyartikelenmeubilair en woonaccessoires. En wat als je nou eens gebruik zou maken van de Black Friday-aanbiedingen om jouw dierbaren een plezier te doen? Vergeet niet dat de feestdagen voor de deur staan…

Black Friday: kinder- en  babymode

Black Friday bij Vertbaudet staat voor uitzonderlijke aanbiedingen op kinderkleding voor meisjes en jongens, vanaf de geboorte tot 14 jaar. Vijf dagen lang kun je gebruikmaken van uitzonderlijke prijzen. Wacht niet langer! De leukste kinderkleding voor de winter, de mooiste geboortegeschenken en de perfecte outfit voor de feestdagen vind je bij Vertbaudet! Geniet van de selectie Black Friday-artikelen om het jaar spetterend af te sluiten.

Black Friday: zwangerschapsmode

Black Friday is een unieke gelegenheid voor zwangere vrouwen of kersverse moeders om zichzelf voor zeer scherpe prijzen in de watten te leggen! Bereid je voor op een comfortabele winter met een trui, een sjaal of een jas van Vertbaudet en neem een kijkje tussen onze geselecteerde producten. Vergeet ook niet om je babyuitzetlijst vóór Black Friday samen te stellen, zodat jouw familie en vrienden volop kunnen genieten van onze aanbiedingen en koopjes. We bieden exclusieve kortingen aan op een grote selectie van onze zwangerschapskleding zodat je met een gerust hart op de komst van je kleine spruit kunt wachten.

Black Friday: babyartikelen

Je kunt vast niet wachten totdat je je baby met open armen kunt verwelkomen… Maar heb je wel al alles in huis? Black Friday bij Vertbaudet is de ideale gelegenheid om alle artikelen te shoppen die je nog mist! Ontdek de uitzonderlijke kortingen op kinderwagens, kinderstoelen en autostoelen van Vertbaudet, met producten die exclusief zijn geselecteerd voor Black Friday. Kies voor de kwaliteit en het comfort van Vertbaudet en kies daarmee voor de veiligheid en het geluk van jouw kind ... tegen een spotprijs!

Black Friday: meubilair en woonaccessoires

Heb je een nieuw kinderbed nodig of wil je het interieur van de kinderkamer opfrissen? Dan komt Black Friday bij Vertbaudet als geroepen! Vijf dagen uitzonderlijke kortingen op een selectie meubels en woonaccessoires, een kans die je niet mag missen! Bekijk snel de uitzonderlijke Black Friday-prijzen van Vertbaudet op meubilair en woonaccessoires en shop erop los!

Black Friday: kinderspeelgoed en -spelletjes

Vertbaudet.nl bezorgt jouw kind een onvergetelijke Black Friday! Ontdek een selectie spelletjes en speelgoed voor je kinderen, vanaf de geboorte tot 4 jaar, met exclusieve kortingen en ongeëvenaarde prijzen. Of het nu gaat om educatief speelgoed of ontwikkelingsspeelgoed voor de allerkleinsten, spelletjes om buiten te spelen of creatieve spelletjes: vermaak je kinderen tegen een spotprijs!